Ne mogu instalirati service pack

poruka: 33
|
čitano: 6.367
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovo je nevjerovatno. Imam Windowse bez service packa. Legalne. Kad idem updateat Windowse, moram skinut Service pack2, skinem ga, pokrenem instalaciju i na dijelu gdje mi Inspect-a konfiguraciju stane i zbloka (valjda), jer to traje jako puno vremena(2h>), pa ga ugasim. Lagano mi je počeo crash-at Outlook i ne mogu radit neke stvari, pa je krajnje vrijeme da ova stara kanta zaživi!

Anybody?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel XP?Jesi probao s SP3

Fućkaj ga!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa ne treaje baš 2h ali moguće je da traje 15-ak minuta. A da probaš sa service pack 3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zar ne moram prvo imat SP2 da mogu instalirat SP3?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ne mogu instalirati service pack

Ne moraš, u SP3 su uključene svi dosadašnji Service Packovi !

I see banned people.
15 godina
neaktivan

Niš, probat ću s time, pa javim kak ispalo! Tnx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Service packove je poželjno instalirat na čistu instalaciju OS-a. Dakle samo Windowsi bez popratnih programa.

World championships: 7, GP started: 255, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,391

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako SP2 ili SP3 skidaš preko Update-a, a ne rade, probaj skinuti kompletan SP3 na komp i ručno pokrenuti instalaciju..

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=5b33b5a8-5e76-401f-be08-1e1555d4f3d4

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Service packove je poželjno instalirat na čistu instalaciju OS-a. Dakle samo Windowsi bez popratnih programa.

Jos bolje je ako se SP3 integrira u instalacijski CD,

jer nema zaostalih postinstalacijskih datoteka i zapisa.

nlite je to dosta jednostavno.

Pozdrav

Have a nice day - Compa
16 godina
neaktivan
drradic kaže...
F1-IVO kaže...

Jos bolje je ako se SP3 integrira u instalacijski CD,

jer nema zaostalih postinstalacijskih datoteka i zapisa.

nlite je to dosta jednostavno.

Pozdrav

Ovdje sam objasnio kako!To je za XP

Fućkaj ga!
17 godina
F1-IVO kaže...

Pozeljno ali nepotrebno, u slucaju da poslije nadogradnje stvari ne "sljakaju", jednostavno deinstaliras SP3 ili napravis System Restore, pa onda odlucis da li ti se isplati raditi deinstalaciju windowsa zbog SP3.

U vecini slucajeva stvari funkcioniraju isto kao i prije nadogradnje, a kao sto sam rekao, u slucaju problema odluciti koliko je potrebna reinstalacija windowsa zbog SP3.

Instalacija nadogradnje na ciste windowse se preporucuje samo radi izbjegavanja problema i moguce nekompatibilnosti sa nekim programima ili driverima (ali kao sto sam rekao, u vecini slucajeva nema nikakvih problema)

Zato ustedi si vrijeme i probaj prvo instalirati SP3.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 16:42 (croart).
17 godina
protjeran

koliko je mene mama učila dok sam bijo mali, prvo je izašao SP1, pa SP2, SP3 za XP.

dakle, potrebito je slipstrimati jedan po jedan SP da bi se dobio puni kvaliteten učinak, Dakle uzeti nlite pa slipstrimati SP1.

sada imaš xpsp1.

s tim dalje radiš kao kad si slipstrimao sp1 na prvu verziju XP-a.

na sp1 slipstrimaš sp2.

nakon sp2 ide sp3.

nikako stavljati sp2 ili sp3 na osnovni XP bez prethodnih postupaka.

na webu imaš svaki service pack za skinuti zasebno i napravit ćeš si jedan pošten XPSP3 CD.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 22:35 (Bugofil).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne slažem se!SP3 ima u sebi prijašnje SP-ove i instaliranjem novih SP-ova,stari se brišu,koliko ja znamNeodlučan

Fućkaj ga!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Ne slažem se!SP3 ima u sebi prijašnje SP-ove i instaliranjem novih SP-ova,stari se brišu,koliko ja znamNeodlučan

Točno tako SP3 u sebi sadržava sve prijašnje SP-ove i dovoljno je samo njega instalirat na čistu instalaciju XP-a, ali stari se ne brišu nego nadograđuju sa potrebnim file-ovima !

I see banned people.
17 godina
protjeran

jedno je service pack, a drugo njihovo slipstrimanje.

znam da je sp3 zbir svih service pakova, no osnovni XP ga ne gleda tako, jer traži neki k... iz programskog koda SP1 da bi ga primio, isto tako traži kod iz sp1 da bi primio sp2, pa dalje sp3.

probao sam ja kao on prije par godina i imao sam iste probleme. govorim iz iskustvenih nevolja kod direktnog slipstrimanja dvojke i trojke na osnovni XP.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 22:45 (Bugofil).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobro kaze Bugofil. Trebam ih instalirati po redu. Međutim ja nemam ni SP1.  Ne znam kak, dobih laptop nedavno, dobro je radio, tak da nisam ni primjetila da nemam SP. I dalje mi zbloka kad mi "inspektuje" konfiguraciju.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa skini si ih sve, ionako je freeware. na nekim bug-ovima ih je također bilo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
srotich kaže...

Dobro kaze Bugofil. Trebam ih instalirati po redu. Međutim ja nemam ni SP1.  Ne znam kak, dobih laptop nedavno, dobro je radio, tak da nisam ni primjetila da nemam SP. I dalje mi zbloka kad mi "inspektuje" konfiguraciju.

Mslim da ako imaš SP 2 ,nema potrebe za SP1!

Ako imaš original ,legalne Windowse i pripadajući ključ ,možeš skinuti i aktivirati bilo koji XP (naravno ,gledaj koja je tvoja verzija - Home ili Professional ,32 ili 64 bitna) ,sa integriranim svim service packovima.

Time ne radiš ništa nelegalno!

Samo mi nije jasno kak se sve to nije skinulo kroz Windows Updates!

Bitno je da nađeš nemodificiranu verziju ,i ti ju onda možeš aktivirati sa svojim ključem.

Problem sa SP1 je kaj ga više nema samog za skinuti ,samo preko Update-a.

SP2 i SP3 se mogu skinuti bez problema.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
15 godina
neaktivan

đizs krajt, pa kaj mislite da radim? skinuti su svi, samo cekam da instaliram, nikako nemam vremena malo duze prosjedit uz to.. nemam sp2. ni 1. ni 3.

sad vise ne znam ni jesu li legalni ovi windowsi..morat cu se pozabavit time kad nadjem vremena...

0 0 hvala 0
16 godina

-SP3 je oko 350MB, win s SP3 su 600, skini radije kompletnu ver. i  napravi reinstall, manje problema (jer ponekda SP zapne..) i brže prođe.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

vidiš da čovjeka muče osnove.

kako onda da "skine" i odakle ? Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sve je skinuto! Već davnih dana. Stvar je u tome što mi zapne prije instalacije, pri inspekciji konfiguracije, odnosno kad gleda koliko prostora imam slobodnog. A imam negdje 75% harda slobodnog. I to kod SP1.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Skini si windowse sa sp3 ugrađenim ili windows 7 (piratske) kao svi normalni ljudi! Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
skini si originalni sp1 i sp3 (sp2 ti netreba!) sa microsoftove stranice... prvo instaliraj sp1 pa tek poslije sp3!... jedini problem ti moze bit to sto si pokusavo prvo instalirat sp3!... (nadam se da sam bio od pomoci jer mi je ovo prvi post)
17 godina
neaktivan
Bugofil kaže...

koliko je mene mama učila dok sam bijo mali, prvo je izašao SP1, pa SP2, SP3 za XP.

dakle, potrebito je slipstrimati jedan po jedan SP da bi se dobio puni kvaliteten učinak, Dakle uzeti nlite pa slipstrimati SP1.

sada imaš xpsp1.

s tim dalje radiš kao kad si slipstrimao sp1 na prvu verziju XP-a.

na sp1 slipstrimaš sp2.

nakon sp2 ide sp3.

nikako stavljati sp2 ili sp3 na osnovni XP bez prethodnih postupaka.

na webu imaš svaki service pack za skinuti zasebno i napravit ćeš si jedan pošten XPSP3 CD.

Reci mami da se drzi kuhinje i mane kompova.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Reci mami da se drzi kuhinje i mane kompova.

Nevinašce    Jesi zločest!

Inače ,provjereno ,na ''goli'' XP se može bez problema instalirati SP2 ,koji već sadrži cijeli SP1.

Samo ih treba skinuti i instalirati ,jel nije svako ''na ti'' sa slipstreamom i programima poput nLite-a! A i čovjek vjerojatno ne želi - ne zna reinstalirati OS ,pogotovo XP ,za kojeg ipak treba nekog znanja i iskustva (recimo ,zbog SATA drivera).

Inače ,greške kod instalacije SP-ova se u 99 % slučajeva javljaju zato jel Windowsi nisu kompletni.

Fali li neka sistemska komponenta (aplikacija) ,SP se ne može instalirati. Za to služi cmd i naredba sfc /scannow (System File Checker).

Naravno ,poželjno je imati originalni instalacijski cd ,jel će tokom skeniranja ,ako nešto fali ,tražiti te komponente sa CD-a.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 14:15 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
nisam zlocest vec samo govori neistine :)
16 godina

- (pomalo naivno pitanje..) što komplicirate s SPima? Brže i sigurnije je napraviti upgrade-reinstall s normalnim (original) windowsima (naravno, sa SP3).

-nezna od kud skinuti? - S MSa.

btw. točno kizo kaže, slipanje treba raditi uvijek od čiste verzije, jer se inače na večini računala nemože dići instalacija (na nekima prođe..) -zbog drivera.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

SP 3 sam instalirao na sp1 i sp2 pno puta i nkakvih problema nikad.            

17 godina
protjeran

hahahaha....

nisi ti mene uopće shvatio.

jesi li kad instalirao SP3 na osnovni XP, dakle, na koji nisu već predinstalirani SP1 i SP2 ?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice