MSN big problem

poruka: 42
|
čitano: 6.962
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
MSN big problem

To je MS politika. Messenger 8.5 i stariji se vise nece moci spajati na mrezu osim novog Live Messengera (v14).

Ca se tice prve greske, potrazi na MS stranicama XML parsere i instaliraj sve koje nadjes, ili ako si upoznat s Autopatcherom mozes i preko njega.

Mislim da bi XML parseri trebali biti dostupni i preko Windows Update-a.

Webmaster Filozofskog fakulteta u Rijeci www.ffri.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: MSN big problem
Shenry kaže...

To je MS politika. Messenger 8.5 i stariji se vise nece moci spajati na mrezu osim novog Live Messengera (v14).

Ca se tice prve greske, potrazi na MS stranicama XML parsere i instaliraj sve koje nadjes, ili ako si upoznat s Autopatcherom mozes i preko njega.

Mislim da bi XML parseri trebali biti dostupni i preko Windows Update-a.

Pa u tome i jeste problem. Ova nova verzija pravi probleme i javlja nemogućnost konekcije.

Verzija 8.5 sasvim dobro radi.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
16 godina
neaktivan
MSN big problem

Ma.. to je M$...

Software Developer: "Sir I think we included enough bugs in the new version"

Bill Gates: "MOOOOOAAAAARRRR !!!!11!!!1"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NLuthor kaže...

Ma.. to je M$...

Software Developer: "Sir I think we included enough bugs in the new version"

Bill Gates: "MOOOOOAAAAARRRR !!!!11!!!1"

Hahahaahahahaha xDD

ne al stvarno.. totalno me živcira i m$$ i msn i sve.. samo želim da mi radii, pa jel to too much!?

seneka, nisam našao svoj error code na toi str.. ..error mi se pojavio prilikom instalacije msna 8.5.. fatal error -> 0x8000ffff

i probao sam sa instalacijom tih xmla i nije radilo.. opet je ostalo isto..

i da, također sam pročitao da samo tai nainoviji msn (v14 jel) radi od 16.9. ja mislim.. tako da već 5 dana svi trebaju imat taj v14, koji meni naravno ne radi iz još nepoznatih razloga.. :(

01000010 01110010 01111000
16 godina
neaktivan
MSN big problem

ne znam kaj da ti kažem,svaki dan se pojavi neko ko ima problem s msn-om
jedni tvrde da treba novi instalirat,drugi stari..
mošeš ga probat deinstalirat,pa počistit registar s tim tuneup registry cleanerom i još s CCleanerom(njegovim regis.clean.)
pa probat instalirat ponovno,ak ne srušiš windowse,i ovako si ih već više tuta reinstalirao,ak se dobro sjećam..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MSN big problem

Probaj ovo:

http://www.megaupload.com/?d=1OVI33JJ

Unzip pa pokreni setup. Za svaki slucaj provjeri s antivirusom jer nisam uploader, a link na MS-ov sajt s tim fajlom mi ne radi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 23:25 (Shenry).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Shenry kaže...

Probaj ovo:

http://www.megaupload.com/?d=1OVI33JJ

Unzip pa pokreni setup. Za svaki slucaj provjeri s antivirusom jer nisam uploader, a link na MS-ov sajt s tim fajlom mi ne radi.

Toe za ovai nainoviji msn jel? Jer onda ću ga opet instalirat pa ako problem još postoji (a vjerojatno i oće) probat ću s tim fileom..

17 godina
neaktivan
MSN big problem

Je, za najnoviji, tj. za error code koji ti se vidi na prvom screenshotu. Mnogima je pomoglo, iako ima i onih kojima nije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MSN big problem

Možda ti je internet explorer namješten na offline mode. To je jedna od stvari koja se meni dogodila. Odi u IE pod tools skini kvačicu sa offline mode.

Ethical Hacking Community
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vulerious kaže...

Možda ti je internet explorer namješten na offline mode. To je jedna od stvari koja se meni dogodila. Odi u IE pod tools skini kvačicu sa offline mode.

Hmm nisam našao tu opciju u Toolsima kod IEa.. Si siguran da je tu jer je ne vidim.. 

btw imam IE 8

16 godina
neaktivan
MSN big problem

file- >work off line

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

file- >work off line

Work offline ni nie bio uključen..

I btw išao sam instalirat onai fix od Shenryja.. i tiekom instalacije mie pisalo da je novija verzija već instalirana.. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice