MSI Laptop MS-1341 Model

poruka: 5
|
čitano: 2.589
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
MSI Laptop MS-1341 Model
Ljudi dobio sam laptop ovaj model,na njemu je vista, al se dugo sistem dize kad ga palim,navodno treba se oborit pa ponovo dignuti sistem Vista,da mi neko kaze kako to da uradim nisam u tome bas...al imam recovery diskove,eh sad kako to ide kod viste ako neko moze da mi pomogne, Hvala unaprijed...

0 0 hvala 0
16 godina
Re: MSI Laptop MS-1341 Model

Resetiraj komp, uđi u BIOS (tipka DEL), otiđi na dio gdje biraš kojim redoslijedom boota, postavi cd/dvd rom na prvo mjesto, spremi postavke (f10 pa yes), ubaci recovery dvd i neka ti se podigne dvd. Dalje prati upute koje će ti pisati na ekranu.

14 godina
neaktivan
aha ok ako je tako onda nebi to trebalo bit problem.hvalaaaaa
14 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Resetiraj komp, uđi u BIOS (tipka DEL), otiđi na dio gdje biraš kojim redoslijedom boota, postavi cd/dvd rom na prvo mjesto, spremi postavke (f10 pa yes), ubaci recovery dvd i neka ti se podigne dvd. Dalje prati upute koje će ti pisati na ekranu.

Jos samo nesto,Recovery je na 4 diska, nije na 1, e kako sad kad pokrenem da dize sa cd .....???

16 godina
MSI Laptop MS-1341 Model

Mislim da su ta 4 recovery dvda različiti jezici. Imam doma MSI-ja i isto sam dobio 4 recovery DVDa za Vistu, ali meni je na svakome pisalo za drugi jezik (eng, njem, nizozemski i češki, ako se dobro sjećam), tako da si pogledaj što piše na kojem DVDu. (sorry na kasnom odgovoru, nije me bilo kod kompa cijelo popodne jučer).

Imaš tipku Hvala. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 7:59 (WackyZG).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice