Imam Microsoft Office 2007 i kad mi se počne instalirati , on ga automatski počne instalirati na C disk . Znate li možda kako napraviti da mi ga instalira na D disk ? Hvala unaprijed !
imas prilikom instalacije da izaberes opciju customize. Tu biras gdje ces ga instalirati.
imas prilikom instalacije da izaberes opciju customize. Tu biras gdje ces ga instalirati.
Ja sam prilikom instalacije imao tu opciju.
Ja sam prilikom instalacije imao tu opciju.
Evo , sad novi problem . Ja na customize narihtam da ga instalira na disk D , i nakon nekog vremena veli on da na C disku nema dosta prostora ...
Evo , sad novi problem . Ja na customize narihtam da ga instalira na disk D , i nakon nekog vremena veli on da na C disku nema dosta prostora ...
da MSO Casche file se smejsta na C particiju. Oslobodi prostora na c particiji do 900mb za taj fajl. Nakon instalacije ga mozes obrisati ako imas cd sa officom.
pitanje je da li ces moci uraditi particije...ako nemas dovoljno slobodnog prostora neces moci ni kreirati particiju.
pitanje je da li ces moci uraditi particije...ako nemas dovoljno slobodnog prostora neces moci ni kreirati particiju.
koliko sam skontao ti vec imas dve particije i od te jedne postojece hoces da napravis jos jednu? Ja to kod sebe nisam mogao sistem mi nije dao, ako uspijes javi.
koliko sam skontao ti vec imas dve particije i od te jedne postojece hoces da napravis jos jednu? Ja to kod sebe nisam mogao sistem mi nije dao, ako uspijes javi.
torrenti pa potrazi sta ti treba za punu verziju.
torrenti pa potrazi sta ti treba za punu verziju.
probaj ali kakve veze sto je s bugovog dvd-a.
probaj ali kakve veze sto je s bugovog dvd-a.
Probao sam , restartao se , i onda pogledam i particije se nisu promijenile . Možete li kako pomoći ?
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=37307
pogledaj na ovom forumu.
Probao sam , restartao se , i onda pogledam i particije se nisu promijenile . Možete li kako pomoći ?
napravi sa EASEUS Partition Manager. free program
napravi sa EASEUS Partition Manager. free program
D particiju smanjim za 6 GB i onda mi ne ponudi da C particiju povećam za 6 GB .
D particiju smanjim za 6 GB i onda mi ne ponudi da C particiju povećam za 6 GB .
idemo po redu...
svaki software prilikom instalacije stavlja temp podatke na C: !
neki kasnije obrišu automatski, neki ne, ali pitaju da li želiš obrisati (MS Office 2007 na kraju pita želiš li te datoteke obrisati) i na taj način uštedjeti na prostoru
slijedeće...
ti na C: imas samo 150MB ??? pa Win treba najmanje 200 MB za "normalan" rad (govorim o XP) .... inace stalno iskace onaj baloncic da nema dosta mjesta...
slijedece....
kada radis resize particije to mozes ili sa partition magicom ili acronis alatima, ALI (kao sto je netko napisao) ukoliko nestane struje ili sl. imas OGROMNIH problema jer vise neces moci do svojih podataka jer je MBR obrisan, particije su poremecene i uglavnom koma!
OK, moze se sve to spasiti ali imas gomilu nepotrebnih problema, zgaravicu, neprospavane noci i sl......
NITI jedan od gore navedenih alata NE MOZE to raditi u demo verziji!
znaci rade samo kao full programi....
openito mozes to sa partition magicom (ja radio 10tak puta) i UVIJEK radi samo sto to moze JAKO potrajati i komp se restarta i onda imas osjecaj da s ene boot-a a on u pozadini nesto radi i nemoj niti lsucajno ga restartatai sam ili istekati iz struje! samo neka radi!
tvoja greska je mozda u tome sto ti i jesi pomocu wizarda smanjio d particiju i dodjelio to c particiji ALI nisi stisnuo gore jedan gumb commit ili apply koji ti je negdje u alatima ili u izborniku action (ovisi o spftwareu)-dok to ne stisnes on ti nista nece raditi iako si ti odabrao (to ti vrijedi za full, a ne demo programe)....
i jos da napomenem da ti je bolje uzeti veci disk nego se gnajviti sa ovime..... opet ce ti za 2 mjeseca zafaliti diska...
lp,
sasa
Sta si instalirao? Acronis ili Partition?
Bez mnogo kompliciranja i suvisnih rijeci vidi opis programa na www.microsoft.com/office