Media Player 11

poruka: 11
|
čitano: 2.926
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Media Player 11
pitanje
prihvaćeno rješenje

Društvo!

Nikako ne uspijevam instalirati novu verziju Media Playera 11. Svaki puta mi kaže da ne može pomoći. Imam XP Pro sa SP2, a Media Player 11 mi treba radi čitanja fileova Evropske Unije jer oni ne priznaju desetku ili ranije verzije.

Microsoft mi kaže: You've encountered error message C00D2AFB while using Windows Media Player. Additional information is not currently available for this error.

This error might have been triggered by an error in another program or component of Windows. The following information describes the original error.

Original Error Code

Original Error Message  80070005  General access denied error.

Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Media Player 11

Jesi li rebootao pc?

EDIT: evo: http://forums.techarena.in/media-player/613728.htm , pogledaj, mozda nadjes rjesenje.

Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 9:05 (Moljac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Media Player 11

Je li imas orginalnu verziju ili pirat XP-a. Ja znam da WMP11 trazi validaciju sistema pre instalacije ako nema validacije nema ni instalacije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Media Player 11

Možda ti ovo pomogne riješiti problem.

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Media Player 11
malina22 kaže...

Je li imas orginalnu verziju ili pirat XP-a. Ja znam da WMP11 trazi validaciju sistema pre instalacije ako nema validacije nema ni instalacije.

nemora značiti, ja sam uspio instalirati, a iam pirata i sp2, preko autopatchera
i am not a spamer... allright, not a big one xd _______________________ war... war never changes
16 godina
neaktivan

I ja sam ga instalirao na isti nacin. Ali mozda on nije. Zato sam ga pitao...

17 godina
neaktivan
Media Player 11
autorov komentar

Da. Imam uredne wWindowse i svaki puta uredno prođem validaciju. Kada sve zavrđši kaže mi da nije uspio instalirati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Hvala Razeru. "Ovo" mi je pomogli i jedanaestica je instalirana. Nije baš bilo jednostavno, ali poslije regscr32jscript.dll, regsvr32 vbscript.dll i SUNINACLa te na kraju RESET.bat uspio sam instalirati. Ne znam samo zašto Microsoft toliko komplicira

17 godina
neaktivan
Media Player 11

Nema na čemu.Osmijeh

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Media Player 11

Sorry na off-topicu.

Zanima me kako u media playeru 11 učiniti play listu u koju ću dodati pjesme koje bih slušao i da kad zatvorim player da drugi put kad ga otvorim pjesme budu odmah u play listi da ih odmah mogu slušati kao što je u foobaru, a ne ih svaki puta ponovno ubacivati.

@ Hvala malina22.

Area-51 m15x
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 9:44 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Sorry na off-topicu.

Zanima me kako u media playeru 11 učiniti play listu u koju ću dodati pjesme koje bih slušao i da kad zatvorim player da drugi put kad ga otvorim pjesme budu odmah u play listi da ih odmah mogu slušati kao što je u foobaru, a ne ih svaki puta ponovno ubacivati.

imas u gornjem desnom uglu opciju playlist...kliknes na create playlist, das joj ime...tada se pojavi playlista sa imenom koji si ti zadao, potom klikni na tu playlistu i otvorice ti se u pleyeru opcija gdje pise Drag Item Here To Create Playlist. Nakon sto dodas pjesme koje zelis kliknes na save i to je to. Od tada se ta playlista pojavljuje sa tim pjesmama uvijek kada otvoris pleyer.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice