Legendarni Windowsi

poruka: 25
|
čitano: 2.255
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Legendarni Windowsi

sjeća li se tko još starih windowsa kao 95?

bili su odlični! prvi os mi je bio upravo 95(original Cool). provodio sam dane na njemu. bio je brz, ma legenda!

istraživao sam ga do kraja. imao je onu aplikaciju Bob gdje je sve bilo na jednom mjestu, imao je standardne igre, paint.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Legendarni Windowsi

Bila su to vremena. Nostalgičan sam :)

Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Legendarni Windowsi

men nekak bolje izgledaju ovi prvi windowsi (na slici) LOL

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Legendarni Windowsi

ja ću probat nabavit windows95 ak može na mom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Legendarni Windowsi

e to su bila vremena. kad se samo sjetim dos-a, pa onda wina 95 i onda 98. 98 imam i sad na starom kompu. i ide pila bez po muke. morat ću si skinut 98s neta pa ga instaliram i u virtualboxu. nostalgija Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Legendarni Windowsi

Pa ako van nedostaje izgled starih windowsa onda jednostavno u control panelu iskljucite sve one ukrase sta cine vistu ili xp modernin, ili stavite classic theme...

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Legendarni Windowsi

Pa da, možeš tako, ali to jednostavno nije to! :')

16 godina
neaktivan
Legendarni Windowsi

ali jako je slicno :)

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.

0 0 hvala 0
17 godina
Legendarni Windowsi

win 98 na kompu sa 512 mb harda :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Legendarni Windowsi

Windowsi 95, ajd nek se javi ko se sječa windowsa 2.0, to su bila vremena.

"Autor ", u postu nenamjerno iznešenih, neistinitih tvrdnji sa svrhom zavaravanja trećih osoba, u potpunosti se odriče svake odgovornosti za navedene tvrdnje.Kome nije pravo, može se žaliti na www.uprava_vodovoda.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Legendarni Windowsi

niš od toga

Chuck Norris ne jede med on žvače pčele !! 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 21:05 (nicash).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Legendarni Windowsi

Ja još imam negdje 95-icu, uf kad sam to koristio prije 12 godina

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample (790MHz GPU, 1100MHz memorija) , Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fowix kaže...

Ali ipak nije to... :)

Inace, meni su prvi Winzi bili 98SE. Radi nostalgije sam kasnije mislio napraviti dual-boot sa XP-om (još sam imao originalan CD, a imam i sada :) ), ali kad sam vidio da idu SAMO na C:, gasim instalaciju i palim XP, ali nisu se htjeli dići (tko zna zašto, nisam ni započeo instalaciju). Pošto je sve već bilo izgubljeno (bar sam ja tako mislio... mogao sam probati fixmbr ili nešto, ali sam tad bio mlad i glup... XD), stavio sam 98 na C: (naravno maknuo XP) i nakon par dana, kada sam skupio vremena, stavio XP na drugu particiju. Kada sam skupio još malo vremena, sredio sam i veličinu particija (98 je imao oko 20 GB, a XP 8 GB xD). Vremenom je Ubuntu zamijenio 98-icu and it was never seen again... Na mom HDD-u, naravno, CD još postoji, evo negdje je tu u ovoj tu hrpici xD

Životna priča mojih "drugih" Windowsa 98SE...

Evo i dan danas tu i tamo pustim suzu za one "prve" Windowse 98... Dobri stari dani :')

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 21:02 (Proz0r).
16 godina

frend jos uvijek ima prastari mislim ibm laptop s windowsima 3.1....koja su to vremena bila. Onaj famozni file manager i igre tipa onaj Keen ili kako se zove....

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
17 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

men nekak bolje izgledaju ovi prvi windowsi (na slici) LOL

čovječe koja razlika u rezoluciji :D
[url=http://profile.xfire.com/tonko14][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/tonko14.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
Baotica kaže...

Windowsi 95, ajd nek se javi ko se sječa windowsa 2.0, to su bila vremena.

Sjećam se ja i 1.0; instalirao i zaključio da je to totalna glupost i da 'program' neće zaživjeti (koji zaj..)

Inače 2.0 koliko se sjećam 'nitko' nije koristio, prva verzija šire prihvaćena je 3.1 tj. 3.11.
16 godina
neaktivan
Legendarni Windowsi

Jedno pitanje,mogu li se windowsi 98 instalirati sa diskete @ LOL

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Legendarni Windowsi

eeee,prvo windows 3,1, onda 95 pa 98 i nakon toga sam skočio na xp, i zakočio na visti. Dodat ću gas kad nabavim 7...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Legendarni Windowsi

prvi os: win98se, nemam bas ljepa sjecanja. stalno je radio probleme: npr.instaliram nfs porsche, jedan dan radi ,drugi dan baca errore, treci dan opet normalno radi. ili kad bezvezni program kao paint zašteka -> restart, srediti particije sa fdiskom je bila umjetnost. 

xp/vista su zakon za razliku od starih 9x.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fowix kaže...

Nije, tako "preuređen" savremeni Windows će im ipak prepoznati sav sadašnji hardware, mnogo ređe će im prikazivati BSOD i neće mu biti neophodna reinstalacija posle 3-6 meseci. Namigiva
16 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...
 Nije, tako "preuređen" savremeni Windows će im ipak prepoznati sav sadašnji hardware, mnogo ređe će im prikazivati BSOD i neće mu biti neophodna reinstalacija posle 3-6 meseci. Namigiva
 Istina.... To je bilo pola zabave 98-ice ;)
16 godina
neaktivan

3.11-95-98-ME(ako se sjeca ko tih)-XP

Vistu preskacem ;)

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
16 godina
neaktivan
Legendarni Windowsi

ja na svakom kompu imam 95 u dualbootu s nečim sad imam s vistom

ma legenda 

I7 940 @4.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Legendarni Windowsi

Moji prvi windowsi su bili  na 11 disketa :) To su bili pravi windowsi, ovo sve danas je k... ;)

Zaboravio sam reci da je to bio win95 hehe

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2009 20:48 (bnaci).

0 0 hvala 0
17 godina
Legendarni Windowsi

win 95 - definitvno, donijeli su revoluciju

CPU AMD Phenom II X4 940 BE BOX cooled with Thermaltake Big Typoon 14Pro, 4.2GHz, ASUS M3A32-MVP Deluxe Crossfire, Sapphire VGA ATI HD4870 X2, Corsair DDR2-800 TW2X4G6400C5PRO 4GB, Western Digital 640 GB, Tagan BZ 800W, Antec Twelve Hundred

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice