Pozdrav!
Zamolio bih vas za pomoć u vezi instalacije engleskog jezika za Windoes 7 Home Premium, tj. trenutni jezik mi je njemački, ali se na njemu ne snalazim najbolje, pa ako itko može pomoći bio bih mu veoma zahvalan :)
Pozdrav!
Zamolio bih vas za pomoć u vezi instalacije engleskog jezika za Windoes 7 Home Premium, tj. trenutni jezik mi je njemački, ali se na njemu ne snalazim najbolje, pa ako itko može pomoći bio bih mu veoma zahvalan :)
x64, ma nekako mi je bolje na engleski, hrvatski prijevodi su mi pomalo da ne kažem glupi. Ako itko zna bio bi zahvalan na pomoći !!
Rade li jezička sučelja na drugim verzijama (osim Ultimate)?
Rade ,samo treba program s kojim ćeš ih instalirati. Vistalizator
i šta onda kad instaliramo taj Vistalizator ??
Pozdrav!
Ako je innstalirani Njemački ili nekim ćudom Švecki ... ili neki drugi jezik onda se neda instalirati language pack, bar je moje iskustvo takvo.
Ne znam za njemački ,radi sa EN na HR. Treba probat.
Ne znam ,za njemački ,radi sa EN na HR. Treba probat.
Da na engleski radi svaki pack na ovo ostalo treba probati jer meni na Švecki nije dao.
Zahvaljujem, mada i ja sam čitao po ostalim forumima da ne da, al opet vrijedi pokušat!