Koji Windows? Hitno!

poruka: 10
|
čitano: 1.670
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koji Windows? Hitno!
pitanje

Sad idmah hoću reinstalirat Windowse XP samo neznam za koji se točno odlučiti. Jako se puno igram. Čuo sam da postoje neki Windowsi XP Gamer ili slično. Jel bolji Professional ili Home Edition? HITNO!!!

PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koji Windows? Hitno!

Postoje, ali su ti prepuni gluposti, a vecina i virusa. Mozda najbolje da stavis obican XP

17 godina
neaktivan
Koji Windows? Hitno!
autorov komentar

A koji?!Neodlučan

PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji Windows? Hitno!
prihvaćeno rješenje

Uzmi profesional prije puno godina frend mi je imo Home i nije mogo igrat igre pa je instalirao Professional i sve mu je radilo.

Professional.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji Windows? Hitno!
prihvaćeno rješenje

Najjobicnije stavi, naravno odmah SP2 ili SP3.

EDIT: po meni je svejedno pro ili home, mozda grijesim

Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 780 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 22:50 (BORG).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji Windows? Hitno!

Professional edition SP3 je najbolji Xp!

Sa integriranim SP-om...

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 22:50 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Professional.

17 godina
neaktivan
Seky kaže...

Uzmi profesional prije puno godina frend mi je imo Home i nije mogo igrat igre pa je instalirao Professional i sve mu je radilo.

Professional.

Koje budalaštine!!
Imam ja home originalni doma i sve radi kak treba.
Govorite o originalima a ne o nekim super duper šmink performance gamer xp-u.
Te verzije su pune virusa i iskljucene su stvari koje trebaju sistemu za normalan rad i onda se javljate tu na forumu i tražite pomoc.
Instaliraj skroz normalni XP nema veze dal home ili prof i sve radi kak treba
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=141038
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Seky kaže...

Professional.

Koje budalaštine!!
Imam ja home originalni doma i sve radi kak treba.
Govorite o originalima a ne o nekim super duper šmink performance gamer xp-u.
Te verzije su pune virusa i iskljucene su stvari koje trebaju sistemu za normalan rad i onda se javljate tu na forumu i tražite pomoc.
Instaliraj skroz normalni XP nema veze dal home ili prof i sve radi kak treba
 Ja sam tad bio 4.ti ili 5.ti razred osnovne al znam da je pričo da mu na Home-u nije radilo a na Professionalu mu je radilo ima taj komp i danas tek je prošle godine reinstaliro Windowse prvi put. Nebi bezveze lupo samo kažem kaj je frendu bilo ako on laže i ja onda lažem  tu vama.

I da dobro ti kažu ako kupuješ BUG bio ti je SP3 na jednom dvd-u pogledaj par brojeva unazad.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Koji Windows? Hitno!

Nebitno što ti je frend rekao.

LUXX priča o originalnom software-u na kojem sve radi, a svi okolni frendovi razbacuju se

verzijama kao da se pokupe na cesti. I tu je onda razlika od raznih modanih preko torrenta

i spomenutih originala. Tako da se u tvoju izjavu ne sumnja samo ima vrlo bitnih stvari koje se uvijek preskaču

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice