Koji Windows 7 za moje računalo

poruka: 16
|
čitano: 3.688
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

koji je dobar windows 7 za moje računalo evo konfiguracija.

hard disk 160 gb

ram 1 gb

procesor:Intel Pentinum Dual  CPU  E2160  1.80GHZ

windows 7 ultimate 32 bit   windows 7 profesional 32 bit  ili windows 7 Home Premium

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 12:01 (Golf 6Tdi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Win 7 ultimate 32 bit.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 12:01 (zoharbizo).

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

a windows 7 professional ili home premium

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Koji Windows 7 za moje računalo
nema potrebe, frend vrti 7 ultimate na sličnoj konfi kao tvojoj i kaže da nema problema. home nikako čitao sam da u nekoj repair opciji nije tako dobar kao pro ili ultimate.
HDZ = SDP
16 godina
protjeran
zoharbizo kaže...

Win 7 ultimate 32 bit.

A koi ce mu vrag ulitmate? Ja imam ultimate i 50% dodataka koje sam dobio nikad nisam ni pokrenuo.Jos posebno ako misli kupovat orginal to je bespotrebno bacanje novca.

Home premium, mada iskreno ne bi isao na Windows 7 sa 1 gigom rama, ubaci keks jos rama pa onda idi na home premium, sa ovom sadasnjom basic bi isao jer ce ti biti uzasno sporo i jace naslove igara mozes zaboravit.Moj ti je prijedlog da ostanes na XP i ubacis jos keks rama i onda predji na 7 micu.7 se moze vrtit na 1 gigi, ali to je patnja.

http://s7.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=21829
14 godina
311008 kaže...
zoharbizo kaže...

Win 7 ultimate 32 bit.

A koi ce mu vrag ulitmate? Ja imam ultimate i 50% dodataka koje sam dobio nikad nisam ni pokrenuo.Jos posebno ako misli kupovat orginal to je bespotrebno bacanje novca.

Home premium, mada iskreno ne bi isao na Windows 7 sa 1 gigom rama, ubaci keks jos rama pa onda idi na home premium, sa ovom sadasnjom basic bi isao jer ce ti biti uzasno sporo i jace naslove igara mozes zaboravit.Moj ti je prijedlog da ostanes na XP i ubacis jos keks rama i onda predji na 7 micu.7 se moze vrtit na 1 gigi, ali to je patnja.

7-ca pati na 512 mb rama a na gigi ide koliko toliko normalno.Nece mu home premium radit nista bolje od ultimatea.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
16 godina
protjeran
karakteran kaže...
nema potrebe, frend vrti 7 ultimate na sličnoj konfi kao tvojoj i kaže da nema problema. home nikako čitao sam da u nekoj repair opciji nije tako dobar kao pro ili ultimate.

Da vrti ono bez problema, ali igre, i malo zahtijevnije aplikacije moze zaboravit.Brat mi ima slicnu konfu kao ova, kud ces dalje kad IE mu stopa kad ga pokrene a kamol sta jace, 7 ca mu vuce oko 600 rama (Ultimate).

OT: izvinjavam se na duplom postu nije mi se dalo dodat gore.

16 godina
protjeran
zoharbizo kaže...
311008 kaže...
zoharbizo kaže...

Win 7 ultimate 32 bit.

7-ca pati na 512 mb rama a na gigi ide koliko toliko normalno.Nece mu home premium radit nista bolje od ultimatea.

A niko nije rekao   da nece ici normalno, ali dal radi OS -a zrtvovati pola ostalih stvari ?Neisplatno.Sa 2 gige bi radilo dovoljno dobro a imao bi i vece mogucnosti (igre, teze aplikacije) a na kraju ultimate je najskuplji, a ako mislis uzeti nesto da imas da bi se pohvalio frendovima a 50% toga nikad ne pokrenes meni pretjerivanje iskreno.

14 godina

Kakva Ultimate pobogu.

Windows 7 Home Premium 32bit i to je to. Koja bi budala bacila nekolko tisuća kuna više na Ultimate verziju.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.

6 0 hvala 0
14 godina
311008 kaže...
zoharbizo kaže...
311008 kaže...
zoharbizo kaže...

Win 7 ultimate 32 bit.

A niko nije rekao   da nece ici normalno, ali dal radi OS -a zrtvovati pola ostalih stvari ?Neisplatno.Sa 2 gige bi radilo dovoljno dobro a imao bi i vece mogucnosti (igre, teze aplikacije) a na kraju ultimate je najskuplji, a ako mislis uzeti nesto da imas da bi se pohvalio frendovima a 50% toga nikad ne pokrenes meni pretjerivanje iskreno.

Covik ce instalirat piraticu kao i pola Hrvata.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 12:16 (zoharbizo).
16 godina
protjeran
311008 kaže...
karakteran kaže...

Da vrti ono bez problema, ali igre, i malo zahtijevnije aplikacije moze zaboravit.Brat mi ima slicnu konfu kao ova, kud ces dalje kad IE mu stopa kad ga pokrene a kamol sta jace, 7 ca mu vuce oko 600 rama (Ultimate).

kakve igre na 1 GB RAM-a? i tko je rekao da će igrat igre?

Ranko Kukumar kaže...

Kakva Ultimate pobogu.

Windows 7 Home Premium 32bit i to je to. Koja bi budala bacila nekolko tisuća kuna više na Ultimate verziju.

ko je rekao da će kupit original windows 7?!?

HDZ = SDP
14 godina

Ako kupuje ja se slazem sa tvojim izborom Ranko,ali 99 posto njih koji pitaju ovakva pitanja ne kupuju,pa sam zato preporucia ultimate.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Linux Mint? Sta ce ti pobogu win7 na tom kompu, i jos ako ne mislis igrat igre (a iskreno neznam kako ces s takvom konfom) Linux je stvoren za tebe

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Poruke obrisane a Kukumaru i karakternom dodjelen po jedan zuti karton. Nemojte izlaziti van okvira teme

Ovo je poslednje upozorenje. Sledeci put dajem crvene kartone

Relation to the original topic decreases with every single post

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Meni radi uredno Win7 na:

Intel pentium 4 HT

1gb ram

9600xt.

80gb hdd.

Čak i aero radi..Sad bude skoro 1god od kako je instalirana gore i radi ko zmaj..inače Win7 se sam optimizira na količinu memorije ugrađenu u računalo.A što se tiče Ultimate ili Home premium..Kupi home premium i ostali novac uloži u rame,tj nadogradnju računala.

|AMD Phenom x2 550 @ x4 3.1GHZ|Gigabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Golf 6Tdi kaže...

koji je dobar windows 7 za moje računalo evo konfiguracija.

hard disk 160 gb

ram 1 gb

procesor:Intel Pentinum Dual  CPU  E2160  1.80GHZ

windows 7 ultimate 32 bit   windows 7 profesional 32 bit  ili windows 7 Home Premium

Ako kupujes uzmi home premium bit ce ti dovoljno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice