koji je dobar windows 7 za moje računalo evo konfiguracija.
hard disk 160 gb
ram 1 gb
procesor:Intel Pentinum Dual CPU E2160 1.80GHZ
windows 7 ultimate 32 bit windows 7 profesional 32 bit ili windows 7 Home Premium
hard disk 160 gb
ram 1 gb
windows 7 ultimate 32 bit windows 7 profesional 32 bit ili windows 7 Home Premium
Win 7 ultimate 32 bit.
a windows 7 professional ili home premium
Win 7 ultimate 32 bit.
A koi ce mu vrag ulitmate? Ja imam ultimate i 50% dodataka koje sam dobio nikad nisam ni pokrenuo.Jos posebno ako misli kupovat orginal to je bespotrebno bacanje novca.
Home premium, mada iskreno ne bi isao na Windows 7 sa 1 gigom rama, ubaci keks jos rama pa onda idi na home premium, sa ovom sadasnjom basic bi isao jer ce ti biti uzasno sporo i jace naslove igara mozes zaboravit.Moj ti je prijedlog da ostanes na XP i ubacis jos keks rama i onda predji na 7 micu.7 se moze vrtit na 1 gigi, ali to je patnja.
Win 7 ultimate 32 bit.
A koi ce mu vrag ulitmate? Ja imam ultimate i 50% dodataka koje sam dobio nikad nisam ni pokrenuo.Jos posebno ako misli kupovat orginal to je bespotrebno bacanje novca.
Home premium, mada iskreno ne bi isao na Windows 7 sa 1 gigom rama, ubaci keks jos rama pa onda idi na home premium, sa ovom sadasnjom basic bi isao jer ce ti biti uzasno sporo i jace naslove igara mozes zaboravit.Moj ti je prijedlog da ostanes na XP i ubacis jos keks rama i onda predji na 7 micu.7 se moze vrtit na 1 gigi, ali to je patnja.
7-ca pati na 512 mb rama a na gigi ide koliko toliko normalno.Nece mu home premium radit nista bolje od ultimatea.
Da vrti ono bez problema, ali igre, i malo zahtijevnije aplikacije moze zaboravit.Brat mi ima slicnu konfu kao ova, kud ces dalje kad IE mu stopa kad ga pokrene a kamol sta jace, 7 ca mu vuce oko 600 rama (Ultimate).
OT: izvinjavam se na duplom postu nije mi se dalo dodat gore.
Win 7 ultimate 32 bit.
7-ca pati na 512 mb rama a na gigi ide koliko toliko normalno.Nece mu home premium radit nista bolje od ultimatea.
A niko nije rekao da nece ici normalno, ali dal radi OS -a zrtvovati pola ostalih stvari ?Neisplatno.Sa 2 gige bi radilo dovoljno dobro a imao bi i vece mogucnosti (igre, teze aplikacije) a na kraju ultimate je najskuplji, a ako mislis uzeti nesto da imas da bi se pohvalio frendovima a 50% toga nikad ne pokrenes meni pretjerivanje iskreno.
Kakva Ultimate pobogu.
Windows 7 Home Premium 32bit i to je to. Koja bi budala bacila nekolko tisuća kuna više na Ultimate verziju.
Win 7 ultimate 32 bit.
A niko nije rekao da nece ici normalno, ali dal radi OS -a zrtvovati pola ostalih stvari ?Neisplatno.Sa 2 gige bi radilo dovoljno dobro a imao bi i vece mogucnosti (igre, teze aplikacije) a na kraju ultimate je najskuplji, a ako mislis uzeti nesto da imas da bi se pohvalio frendovima a 50% toga nikad ne pokrenes meni pretjerivanje iskreno.
Covik ce instalirat piraticu kao i pola Hrvata.
Da vrti ono bez problema, ali igre, i malo zahtijevnije aplikacije moze zaboravit.Brat mi ima slicnu konfu kao ova, kud ces dalje kad IE mu stopa kad ga pokrene a kamol sta jace, 7 ca mu vuce oko 600 rama (Ultimate).
kakve igre na 1 GB RAM-a? i tko je rekao da će igrat igre?
Kakva Ultimate pobogu.
Windows 7 Home Premium 32bit i to je to. Koja bi budala bacila nekolko tisuća kuna više na Ultimate verziju.
ko je rekao da će kupit original windows 7?!?
Ako kupuje ja se slazem sa tvojim izborom Ranko,ali 99 posto njih koji pitaju ovakva pitanja ne kupuju,pa sam zato preporucia ultimate.
Linux Mint? Sta ce ti pobogu win7 na tom kompu, i jos ako ne mislis igrat igre (a iskreno neznam kako ces s takvom konfom) Linux je stvoren za tebe
Poruke obrisane a Kukumaru i karakternom dodjelen po jedan zuti karton. Nemojte izlaziti van okvira teme
Ovo je poslednje upozorenje. Sledeci put dajem crvene kartone
Meni radi uredno Win7 na:
Intel pentium 4 HT
1gb ram
9600xt.
80gb hdd.
Čak i aero radi..Sad bude skoro 1god od kako je instalirana gore i radi ko zmaj..inače Win7 se sam optimizira na količinu memorije ugrađenu u računalo.A što se tiče Ultimate ili Home premium..Kupi home premium i ostali novac uloži u rame,tj nadogradnju računala.
hard disk 160 gb
ram 1 gb
Ako kupujes uzmi home premium bit ce ti dovoljno.