Kako maknuti windows genuine zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 11.243
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako maknuti windows genuine

Jednostavno si skinete program remove wga.exe sa softpedie i uključite ga pa rebootate i to je to!

Kompliciraniji način je da ga nađete u windowsima i pobrišete iste milisekunde kad i ugasite na windows task menager.

Sretno!

Hakiranje je umjetnost a ne zločinDa se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako maknuti windows genuine

zasto bi netko to htio maknut? Neodlučan

17 godina
Kako maknuti windows genuine

pronađi na internetu remover za to

AMD Athlon X2 7750+ @3.1Ghz / ASUS M3N78-EM / Kingmax 3 Gb RAM 800 Mhz / Zotac GF8800 GT AMP 512 mb / Seagate-Maxtor 320 Gb / Fortron Blue Storm II 500W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

znam imam ga ja.

pa genuine ti usporava komp nemožeš nikakvu pozadinu ni ništa(sry mislio sam na windows genuine notifications)

Hakiranje je umjetnost a ne zločinDa se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
igy kaže...

pronađi na internetu remover za to

ti kako citas postove prije nego sto napises ovakvu glupost? Belji se
16 godina
neaktivan
Hrvoje.com kaže...

znam imam ga ja.

pa genuine ti usporava komp nemožeš nikakvu pozadinu ni ništa(sry mislio sam na windows genuine notifications)

Prvo se informiraj pa onda pisi!WGA ne usporava komp.Ti imas ilegalne Windowse i sigurno si ukljucio Automatic updates pa ti je MS skuzio da nisu original i sada ti u system trayu stoji oznaka da si zrtva piratskog softwarea. WGA sluzi za provjeru legalnosti samih Windowsa.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2009 14:17 (F1-IVO).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice