Kako ovo maknut?

poruka: 5
|
čitano: 1.852
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako ovo maknut?

Evo zanima me npr kad radim nešto na mozili ili sam u nekom folderu i kliknem ne desni klik kao što je označeno na printscreenu..

http://www.imagesforme.com/show.php/383404_win.jpg

Sad dal se može kak maknut ovo što je označeno crvenom bojom???

Nadam se da ste skuzili pitanje i tnx na odgovorima..SmijehSmijeh

Cpu : Amd Athlon 4000+ Ram : 2 gb DDR2 ( 800mhz ) Kingmax HDD Seagate-Maxtor 160 gb Gainward Bliss 8800 gt 1 gb.. Napajanje : OCZ 600 W Mouse - Mx 518 Keyboard - G-15

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako ovo maknut?

Teško,možda ima neki trik u windowsima,ali .. teško

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
neaktivan
RE: Kako ovo maknut?
PC Street Hacker kaže...

Teško,možda ima neki trik u windowsima,ali .. teško

Eh u ovoj temi za ovo postavljeno pitanje je bilo 2 do 3 odgovora da se ne može maknut, al ipak sam našao riješenje na googleu..

Al ovo sad stvarno ne znam..Smijeh
Cpu : Amd Athlon 4000+ Ram : 2 gb DDR2 ( 800mhz ) Kingmax HDD Seagate-Maxtor 160 gb Gainward Bliss 8800 gt 1 gb.. Napajanje : OCZ 600 W Mouse - Mx 518 Keyboard - G-15
17 godina
neaktivan
Kako ovo maknut?

to nativno ne mozes maknuti. to je sastavni dio windowsa.

nesto sto eventualno mozes napraviti je ili da kroz registry pobrises sve stvari koje se pokazuju na desni klik, ali to ce ti onda biti uvijek tako za sve prozore kad kliknes na njih u start-baru, ili ako imas neki relativno noviji mis pa onda to prilagodis kroz program koji si dobio sa misem pa kad napravis desni klik na prozor da se on zatvori. ako te stvarno zanima prckanje po reg-u javi.

Why make something easy way, when there is hard way

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako ovo maknut?

tipka F11 dobiješ fol screen plava crta nestaje ponovni pritisak na F11 vraća plavu liniju.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice