Firefox cache

poruka: 3
|
čitano: 1.462
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Firefox cache
pitanje

Znači kad pogledam filmić s interneta on se spremi u Local dics/documents and settings/ime/local settings/application data/mozzila/firefox/profiles/7f7ytzqq.default/cache.

E sada,da bih spremio filmiće u my documents moram u folder view promijeniti da su sve datoteke vidljive inače se local settings ne vidi.Ja promijenim local settings da nije više hidden,i onda vratim folder view na staro.Kada ugasim komp kasnije je opet sve isto.Kako da local settings ostane vidljiv,a one datoteke koje ne mogu izbrisati ili ne dopuštaju brisanje da budu hidden.Fala

Diritor je lipo reka
pali smo na dno
homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox cache

Nisi dobro postavio pitanje,barem ga ja nerazumijem.Pokusacu da odgovorim.Znaci ti hoces da skrivene to jest Hidden budu vidljive,ali one datoteke koje se nemogu obrisati da budu sakrivene.To ti je nemoguce.Mozes samo SHOW HIDDEN FILES ili Do NOT SHOW HIDDEN FILES.Mislim da sam odgovorio na trazeno pitanje jer ga nisam bas razumio.

Extreme_Tech

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox cache
autorov komentar

Znači ako je ikona pod normalno hidden,ja u control panelu stavim show hidden files,i ona postane vidljiva,ali onako malo bledunjavo.

Onda idem desni klik na nju i u properties mi je onaj kvadrat hidden stavim bez kvačice.Pa me pita dali da to vrijedi tza sve foldere i bal bal bla.

Po tome bi trebao taj folder nakon što stavim u control panelu don't show hidden files on bi trebao ostati vidljiv.I ostane.Ali nakon što ugasim komp i ponovo uključim opet sve isto ko na početku.Evo sad sam razjasnio,pa ako ko zna neka pomaga.

Diritor je lipo reka
pali smo na dno
homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice