Dual-boot, XP-Ubuntu

poruka: 8
|
čitano: 2.741
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dual-boot, XP-Ubuntu

Imao sam u windowsu instaliran Ubuntu na jednu particiju, pa sam zbog nekih razloga tu particiju formatirao i kako mi nakon restarta

opet nudi opcije između XP u Ubuntua pitam vas kako da obrisem da mi se to ne desava, da mi ne nudi ubuntu kojeg vise nema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dual-boot, XP-Ubuntu

Probaj resetirat BIOS ili izbriši sve operativne sustave i jednostavni ih instaliraj od početka

WWE
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2008 12:30 (Batista).
17 godina
neaktivan
Dual-boot, XP-Ubuntu

idi u Control Panel, pa System, kliknes Advanced tab i ispod imas Startup and Recovery, pa kliknes Settings.

Odaberes da je Xp defaultni sustav te iskljucis kvacicu kraj "Time to display list of operting systems" i to je to

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dual-boot, XP-Ubuntu

Bootaj računalo s XP CD-a, uđi u Recovery Console i utipkaj fixmbr.

I've got four words for you: I. Love. This. Company! Yeaaaahhhh!

0 0 hvala 0
17 godina
Dr.Malenica kaže...

idi u Control Panel, pa System, kliknes Advanced tab i ispod imas Startup and Recovery, pa kliknes Settings.

Odaberes da je Xp defaultni sustav te iskljucis kvacicu kraj "Time to display list of operting systems" i to je to

To je to :) hvala druze, najbezbolnije mada je komotno moglo i ono sa fixmbr iz Rekoverija.
17 godina
neaktivan
Dual-boot, XP-Ubuntu

Pozz! Ovako, imam sličan "problem" pa da ne otvaram novu temu...  Imam xp na c particiji i instalirah vistu(ultimate) na d particiju, kojia se iz nekog, meni nepoznatog, razloga rušila pa sam napravio novu particiju h i na inu ponovno instalirao vistu, radi savršeno.., zatim sam formatirao particiju d di je bila prva vista i tu praznu particiju s xp-a spojio sa h particijom, i sad kad boota windoze prikazuje xp, vistu, i onu vistu kaj sam formatirao.. e sad, imate li kakvih prijedloga kak da maknem iz boot screena tu nepostojeću verziju viste..??? Svaki prijedlog je dobrodošao....ThnXCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dual-boot, XP-Ubuntu

Instalaliraj wubi.

Zakon stvar. Instaliravas u windowsima i u windowsima brises.

Nije potrebno nis osim pokretanje instalacije i nakon toga imas dual boot.Ja imam tako zakon Cool

Volim sise :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj s programom Vista Boot Pro.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice