Meni se dosta Windows podiže, prođe ona plava crta 13 puta. ukupno sve to traje oko 1 minute. Da li je to puno? Kako je vama? Radi se o XP.
1 min je dosta puno,meni prode 1 i po puta i gotovo a radi se o visti koja bi se trebala duplo sporije podizati.
koju konfu imas?ocisti windowse od virusa i defragmentiraj disk,ocisti sve s tune up-om 2009.javi jel ide brze
EDIT:zamijenio brze sa sporije,nisam vidio
najbolje da si ti kupis novu pilu
A imam dosta dobar komp( E7400, 4 GB rama) tako da bi moralo brzo. Samo me zanima koliko vam puta prođe ona plava crta pri punjenju koji imate XP. Sve je očiščeno i defragmentirano.
bez uvrede. isse,ti si otvorio temu da vidis koliko kome prode crtica kod podizanja windowsa?lol
dali je to samo meni cudno ili...
Daaa, sigurno me ono zanima koliko ti imas procesa. meni ovo izgleda da se predugo podiže na mom kompu XP a imam dosta jak kompjuter, tako da... Pa što ti je teško reći koliko ti puta prođe ona crta kod punjenja, jer me to zanima, i tako najbolje mogu viditi jeli mi sve u redu.
najbolje da si ti kupis novu pilu
Daaa, sigurno me ono zanima koliko ti imas procesa. meni ovo izgleda da se predugo podiže na mom kompu XP a imam dosta jak kompjuter, tako da... Pa što ti je teško reći koliko ti puta prođe ona crta kod punjenja, jer me to zanima, i tako najbolje mogu viditi jeli mi sve u redu.
Recite vi koji imate XP koliko vam puta prođe ona crta di piše Windows. Moolim vas! To me baš zanima.
Meni prođe 4 puta na xp-u, imam AMD Athlon X2 5000+ i 2GB DDR2 rama
Jel ti to stvarno ili zaj....as? Ja uvijek kad instaliram Windowse, do sad sam ih jedno 5 puta na ovom kompu i uvijek prođe 13 puta. Stvarno enznam u čemu je problem.
probaj napravit defrag. nekim boljim alatima (diskeeper, perfect disk) jer oni kao mogu ubrzat bootanje je defragmentiraju taj dio na disku
Meni prođe tri puta
gugl is jor frend
Napravio sam sve moguće defrage( Diskeeper, O&O defrag) , optimizirao komp( Tuneup), čistio ga ( Ccleaner), sve sam napravio. Meni se čini da nešto s ovim PC-em nije u redu( sumljam na Hard disk)
Ništa od toga nije pomoglo što ste naveli.
Jel ti to stvarno ili zaj....as? Ja uvijek kad instaliram Windowse, do sad sam ih jedno 5 puta na ovom kompu i uvijek prođe 13 puta. Stvarno enznam u čemu je problem.
34 procesa imam i sve redovito čistim i defragmentiram. A inače mi se nekad komp samo zaledi pa sumljam da je Hard disk malo otišao, pa bi mogao biit uzrok i ovome.
Meni se Vista digne za 35 sec, a 7 za 30 sec
meni se windows xp boota oko 20sec,,,a ona plava traka prođe mozd...2 puta
jeste vi svi upotrebljavali ovakve metode s registry i tim ili vam je uvijek tako bilo. Ma mogo bi ja s njim u Links da ga oni tamo malo testiraju, nemogu ga više trpiti da se nekad restarta pa ovo,aaaaaaaaa.
Ja samo fragmentiram disk sa Paragonom Pro kada komp uspori (svaka 3-4 mjeseca)
to ne ovisi toliko o konfiguraciji nego o windowsima...ja recimo skinem xp s jednog torrenta i dize se 15 sec i prode uvrh glave 4 puta...sad sam na verziji koju sam isto skinuo s torrenta ali prije jos i crta prolazi 5-7 puta
ja to ni ne čekam odmah mi se pojavi desktop :)
A možda je to jer imam žrž Windndowse koji sam skinuo sa nekoga torenta, ajde mi pošaljite neki dobar koji vi koristite preko pp(mislim onu datoteku za torrent). Znam da će zaključati temu, ali nema veze i ako dobijem crveni.
Evo ovako idem sad pokušati reinstalirati Windowse koje imam od prije orginal, a to su Windowsi sa SP2, ali nema veze. Pa vam većeras javim.
Ovo da vam se tako brzo sustav podigne, bas ne vjerujem jer znam frndove sa sličnim kompovim i njima se slicno kao meni dizu windowsi. Sebi sam računao da se podigne sustav za 55 sekundi, a nije mi to toliko niit važno. možda treba neku bolju verziju Windowsa imati.
Koristi gumb uredi (tri posta zaredom)
Sada vrlo vjerojatno ti frendovi imaju zagušene kompove (moj konkretno ima jaču pilu od moje i diže mu se OS 1-1min15sec).