Dali postoji directx 10 za xp?Mi možete da neki link za download(ako postoji).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne postoji
DX 10 je samo za vistu.
Će doć ili ne.Je velika razlika između 9 i 10
neće ga biti nikad. da, velika je razlika
nemoj skidat dx10 za xp, uvalit će ti virus
kad nema za xp
CS ima za skinut i ja sam ga skinuo, ali nesmijem davat linkove jer je sa ilegalne stranice(warez-a).
Doći neće, razlika nije velika. Možda jedino malo oštrije linije kod DX10.Evo ti primjer:
Doći neće, razlika nije velika. Možda jedino malo oštrije linije kod DX10.Evo ti primjer:
ne postoji
ne postoji
Ne postoji DX10 za XP... nikada nije i nece, a ako skines nesto sto se tako zove, onda je vjerojatno neka muljaza na optimizirani DX9
Ili je krcano spayware-a :D
Ja osobno ne vidim nikakvu razliku između DX9 i DX10 (u kvaliteti slike), osim što mi ovaj drugi poprilicno ubija framerate...
ne postoji dx 10 koji je izdan od microsofta.
http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/
procitajte sve sta pise na ovome linku pa ce te se uvjerit da postoji i da radi.
ali mislim da na xp-u ne daje isti ucinak kao i na visti :(
Ne postoji DX10 za XP... nikada nije i nece, a ako skines nesto sto se tako zove, onda je vjerojatno neka muljaza na optimizirani DX9
Ili je krcano spayware-a :D
Ja osobno ne vidim nikakvu razliku između DX9 i DX10 (u kvaliteti slike), osim što mi ovaj drugi poprilicno ubija framerate...
ne postoji dx 10 koji je izdan od microsofta.
http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/
procitajte sve sta pise na ovome linku pa ce te se uvjerit da postoji i da radi.
ali mislim da na xp-u ne daje isti ucinak kao i na visti :(
Ima za skinuti dx10 za xp ali će te dobiti dx9 a ima bezbroj takvih linkova TESTIRANO!!!
NEMA DX10 za xp.
Autor i većina oslanjaju se na Crysis hack koji je moguć, tj. prebacivanje na Very High postavke u xp-u.
I kad to napravite to opet nije DX10.
Lakše ti je instalirati vistu.
ali ja ne vidim svrhu dx10 osim što nas tjera da kupujemo novi hardver a na žalost trend izlaska novih dx-ova će se nastavit je ni jedan proizvođač ne želi da današnji komp radi i bude dovoljan za igranje dok ne krepa.
ja ne vidim potrebu za novim dx om koga briga za bore i boju kose našeg suborca u COL4 ili AOC-u