DirectX 10 za xp zaključana tema

poruka: 23
|
čitano: 12.201
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
DirectX 10 za xp

Dali postoji directx 10 za xp?Mi možete da neki link za download(ako postoji).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DirectX 10 za xp

ne postoji

Shady in the house

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: DirectX 10 za xp

DX 10 je samo za vistu.

17 godina
neaktivan

Će doć ili ne.Je velika razlika između 9 i 10

17 godina

neće ga biti nikad. da, velika je razlika

17 godina
neaktivan
DirectX 10 za xp

nemoj skidat dx10 za xp, uvalit će ti virus

kad nema za xp

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DirectX 10 za xp

CS ima za skinut i ja sam ga skinuo, ali nesmijem davat linkove jer je sa ilegalne stranice(warez-a).

ASUS STRIKER EXTREME, INTEL Core2Quad Q6600 BOX 4*2.4 + Cooler ZALMAN CNPS9500, PC-6400, 4 GB 2* 500.0 GB SEAGATE, GeForce PCX 8800 GTX, 768MB DDR3, PIONEER DVR-115DBK APLUS CS-188A PC Case. 600W, OCZ StealthXStream. 22'' LCD SAMSUNG SM 2232BW,

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DirectX 10 za xp

Doći neće, razlika nije velika. Možda jedino malo oštrije linije kod DX10.Evo ti primjer:

http://www.pcgamersblog.com/callofjuarezdx10ng0.jpg

I wanna be a mod too...
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2008 18:27 (kompotko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kompotko kaže...

Doći neće, razlika nije velika. Možda jedino malo oštrije linije kod DX10.Evo ti primjer:

http://www.pcgamersblog.com/callofjuarezdx10ng0.jpg

Ne slazem se.
Mislim da DX10 puno bolje izgleda, cak i na tvom linku teksture su bolje a o sjenama da i ne pricamo.
Drugo je to sta dosta igara ne podrzava DX10 i sta dosta ljudi nema dosta jak hardware da igra u DX10...
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina
neaktivan
Shady kaže...

ne postoji

postoji dx 10.0 za xp. ako hocete poslat cu vam na pp linkove gdje ima skinuti :)
17 godina
neaktivan
Shaq kaže...
Shady kaže...

ne postoji

postoji dx 10.0 za xp. ako hocete poslat cu vam na pp linkove gdje ima skinuti :)
 To definitivno nije izdano od strane Microsofta, tak da nemam povjerenja u to...
Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku.
17 godina
neaktivan
DirectX 10 za xp

Ne postoji DX10 za XP... nikada nije i nece, a ako skines nesto sto se tako zove, onda je vjerojatno neka muljaza na optimizirani DX9

Ili je krcano spayware-a :D

Ja osobno ne vidim nikakvu razliku između DX9 i DX10 (u kvaliteti slike), osim što mi ovaj drugi poprilicno ubija framerate...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne postoji dx 10 koji je izdan od microsofta.

http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/

procitajte sve sta pise na ovome linku pa ce te se uvjerit da postoji i da radi.

ali mislim da na xp-u ne daje isti ucinak kao i na visti :(

17 godina
neaktivan
Lightning kaže...

Ne postoji DX10 za XP... nikada nije i nece, a ako skines nesto sto se tako zove, onda je vjerojatno neka muljaza na optimizirani DX9

Ili je krcano spayware-a :D

Ja osobno ne vidim nikakvu razliku između DX9 i DX10 (u kvaliteti slike), osim što mi ovaj drugi poprilicno ubija framerate...

Slažem se. Kad je izašao dx10 objavili su one screenshotove od flight simulatora.
 Danas taj flight simulator na dx10 ne izgleda ni približno onako kako su najavljivali.
Ima dx10 neke nove stvari, a ovo da su sjene bolje ili teksture na dx10 to je glupost, veće teksture se mogu stavit i u 9-ku.
17 godina
neaktivan
Shaq kaže...

ne postoji dx 10 koji je izdan od microsofta.

http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/

procitajte sve sta pise na ovome linku pa ce te se uvjerit da postoji i da radi.

ali mislim da na xp-u ne daje isti ucinak kao i na visti :(

Ajde, onda nam lijepo napravi testić u kojem ćemo vidjeti razliku između DX9 i tog DX10 XP editiona.
Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku.
17 godina
neaktivan
DirectX 10 za xp

Ima za skinuti dx10 za xp ali će te dobiti dx9 a ima bezbroj takvih linkova TESTIRANO!!!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DirectX 10 za xp

NEMA DX10 za xp.

Autor i većina oslanjaju se na Crysis hack koji je moguć, tj. prebacivanje na Very High postavke u xp-u.

I kad to napravite to opet nije DX10.

Lakše ti je instalirati vistu.

Kad ti ju šutnem s 35m, nećeš je ni vidjeti!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
slazen se sa armorom. odlucia san se sad instalirat vistu radi dx 10. ako je budete i vi stavljali ja vam je preporucam jer je SP1 dobar i nema vise bugova :)
17 godina
neaktivan
DirectX 10 za xp

ali ja ne vidim svrhu dx10 osim što nas tjera da kupujemo novi hardver a na žalost   trend izlaska novih dx-ova će se nastavit je ni jedan proizvođač ne želi da današnji komp radi i bude dovoljan za igranje dok ne krepa.

ja ne vidim potrebu za novim dx om koga briga za bore i boju kose našeg suborca u COL4 ili AOC-u

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pa sta treba od hardwera ???
17 godina
neaktivan
Shaq kaže...
pa sta treba od hardwera ???
 DX 10 grafička.
17 godina
neaktivan
Prije je bio najavljivan DX9.0L koji bi bio dostupan za Windows XP i zamjenjivao bi DX10, normalno ne u potpunosti, ali bi imao dosta toga od DX10... Sad neznam dali je to izdano il nije...
17 godina
neaktivan
Allen kaže...
Prije je bio najavljivan DX9.0L koji bi bio dostupan za Windows XP i zamjenjivao bi DX10, normalno ne u potpunosti, ali bi imao dosta toga od DX10... Sad neznam dali je to izdano il nije...
 To nikada nije bio nikakav DX10 nego običan DX9 za Vistu. Prestanite pričat gluposti.

Ovo je čisto dezinformiranje čitatelja, pa ću fino zaključati temu.
If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2008 21:11 (naxeem).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice