Desktop rušenje

poruka: 5
|
čitano: 1.524
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Desktop rušenje

Svaki dan kad se prijavim ruši mi radnu površinu po 2-3 puta na dan, ne znam kako cu to iskljuciti...pomozite

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Desktop rušenje

Daj malo više detalja... objasni u tančine što se dešava, kada i što si radio prije nego se srušilo.

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Desktop rušenje

Može malo više informacija? Dali se to odmah dešava pri ulasku na desktop ili?

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Desktop rušenje

Evo ovako: Kad sam obično ono na desktopu, i recimo otvorim neki folder, kad izadjem iz foldera, iskljuci mi desktop, tj. ovako bude: pojavi se samo boja pozadine ,ono kao kad se prijavis na admina u racunar, i tako skoro svaki puta kad izadjem iz foldera

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Desktop rušenje

Ovako imam jedan problem, inace nemam ikone na desktopu, jednom sam stavila neku sliku na radnu povrsinu (u obl.ikone), i kad vise nisam trebala tu sliku, obrisala sam ju s desktopa, no tada mi se pojavljuje plavi ekran, ne znam sto nije uredu, kada vratim natrag tu ikonu na desktop tada mi se pojavi pozadina i ta ikona je plave boje (tekst ispod ikone), ali kada ikonu opet maknem pojavi mi se plavi ekran...Kako to rijesit??

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice