Backup

poruka: 5
|
čitano: 2.623
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Backup

Pozdrav

Ajde ako netko ima iskustva sa backup-iranjem servera

znaci koji alat koristite za backup?

radi se o Hp serveru i da li postoji neki tool za backup servera (2003),al na trake!!!!a da je mozda i free?

i da nes valja?jel sad previse trazim...

bez windows backup-a molim.

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Backup
dirtyjack kaže...

Pozdrav

Ajde ako netko ima iskustva sa backup-iranjem servera

znaci koji alat koristite za backup?

radi se o Hp serveru i da li postoji neki tool za backup servera (2003),al na trake!!!!a da je mozda i free?

i da nes valja?jel sad previse trazim...

bez windows backup-a molim.

hvala

Backup modul je ukljucen u Win 2003 server i moze backupirati na trake (Veritasov),ne znam zasto ze grozis windows backupa kad je solidan i besplatan,ako neces moraces platiti za neki napredniji i (ili) koristiti neki krckani program te namjene

Tutorial i link (bas za Win backup HA!)

"trikovi" za Server 2003

http://www.msfn.org/win2k3/ 
"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."
17 godina
neaktivan

Koristim win backup al non stop neka sranja s njim.

desava mi se da radim backup na traku (160GB)i onda mi recimo pukne backup na pola i kaze mi kao

da nema vise mjesta na traci.nikad ne stavim vise od 150 GB i kad stavim full idem replace-at stari backup,

al kao da mi ne obrise traku skroz.

di grijesim?

17 godina
neaktivan
dirtyjack kaže...

Koristim win backup al non stop neka sranja s njim.

desava mi se da radim backup na traku (160GB)i onda mi recimo pukne backup na pola i kaze mi kao

da nema vise mjesta na traci.nikad ne stavim vise od 150 GB i kad stavim full idem replace-at stari backup,

al kao da mi ne obrise traku skroz.

di grijesim?

Nemam namere da budem sarkastican ali gresis sto si upravo izabrao trake za backup
Traka sama po sebi je medij podlozan na trosenje i ima ogranicen ciklus pisanja/brisanja
Ali ako vec insistiras na traku,ponovi postupak ali ovaj put odaberi full backup i nakon toga radi inkrementalne bekape.
Obavezno uradi SystemState backup
Jesi li razmisljao na opciju da upogonis eksterni HDD radi backupa i koristis microsoftov SyncToy 2.0 (sve opcije su tu,incrementalni,full,echo...) 
"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."
17 godina
neaktivan

Ovako opcija na trake nije bila moja ideja nego nekih drugih u firmi.

a sto se tice externog diska to ne sljaka jer ja govorim o jako puno podataka,jedino bi neki storage dosao u igu al mislim da trenutno nije u planu,tako da mi je ovo jedina opcija.

i ja bi radje na neki disk nego na trake al sad je kasno.

Da i nasao sam od HP onaj software za backup(ne znam sad napamet kak se sad zove )i uspio sam jednnom napravit backup i to full bez pucanja...e sad sta ce biti dalje to ne znam.trebam samo ga jos licencirat.e tu je problem?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice