Kako se vraća autoplay opcija u Windowsima xp?
Hvala
Hvala
Molim Vas da bar pukušate pomoći.
Hvala
Dajte još neke prijedloge.
LOL, pa to su isti linkovi :D
ja isto imam ovakav problem već dugo vrijeme, samo nikako da se nakanim riješit ga...
učinio sam sve po ovim uputama i dalje mi ne radi. prijedlozi?
Pokušaj s ovim programom ili uz pomoć Tweak UI-a. Uputstva za Tweak UI.
tweak UI ne pomaže, ali ovaj fix od windowsa bi mogao. javit ću vam kad restartam komp.
start-run gpedit.msc
lijevo imas user configuration pa administrative templates pa desno system pa tu imas turn off autoplay stavi na disable i restartaj komp
Ali ja bih ti preproucio da ostavis iskljuceno i mirniji si od autorun virusa.
Ovo mi nije pomoglo.
Onda imas neki veci problem. Probao system restore i repair windowsa?
NoDriveAutoRun 00 00 00 00
NoDriveTypeAutoRun 0x00000143
Da li je moguće da jedno od ovo dvoje pravi zbrku?
Pogledaj ovdje možda što pomogne. Također skeniraj sistem s Malwarebytes Anti-Malwareom da možda nije virus u pitanju.
Pogledaj ovdje možda što pomogne. Također skeniraj sistem s Malwarebytes Anti-Malwareom da možda nije virus u pitanju.
čudno da,nek proba s ovim: http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/Autorun-Eater.shtml
Komp je prije nekoliko dana išao na generalno čišćenje i virusi nisu problem.
Hvala
Majstore, kad već si sposoban da dođeš tu i pitaš to pitanje,
šta ne misliš da isto tako možeš otić na google i napisat pitanje poput "How to enable autoplay in Windows xp"??
Meni se to čini kao čas posla a ne tu čekat ko neki gotovan da ti netko nađe nešto provjereno što radi...baš ti je način jači...
oprosti mrxa1, ali ovdje je veći problem od običnog disablanja autoplaya...
meni je sad sve OK, kad sam skinio AutoFix od Windowsa,, nakon godinu dana mi ponovno radi autoplay. hvala svima na pomoći 
Autorun (autoplay) je jedna od najvećih rupa u Windowsima, posebno u zadnje vrijeme jer je primjećen velik broj virusa koji se šire i putem USB memory sticka, tako da ti je pametnije ostaviti ugašen autorun.
Evo jedan primjer: http://www.pctipsbox.com/vista-sp2-and-xp-sp3-get-windows-7%E2%80%99s-autorun/
Da li je moguće isključiti autoplay za USB port, a da ostane uključen za CD/DVD ROM?
Klikni na Start -> Control Panel -> Hardware and Sound -> AutoPlay -> tu mijenjaj po volji.
Već sam probao tu i na gpedit.msc, ali nigdje nisam našao opciju da isključim autoplay samo za USB drive. Ima opcija za CD ROM i USB, ali nema posebno za USB.
Da, nezgodno je što u Sedmici nema odvojene opcije; posebno za USB, posebno za DVD-ROM (u XP-u je to moguće).
Malo sam čačkao po registryju i našao sam samo kako ga isključiti za CD-ROM, a ostaviti uključenog za USB. Obrnuto, čini se, nije moguće.