2 windowsa

poruka: 5
|
čitano: 1.856
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
2 Windowsa

Imamo sam dva windowsa Vistu i 7micu. kada sam obriso Vistu radi prostora na disku dogodio mi se problem koji je rjesiv ali neznam na koji nacin.

Znaci kada se pali komp i ucita se ono na pocetku dode do opcije da izaberem koji cu windows odabrat da u njega udem i sad imam ponudeno tu Vista ili WIN 7 iako mi je Vista obrisana jos je na tom popisu i stavljeno mi je da nakon 30sec ako ja ne odaberem ude samo u nju, pa me zanima kako obrisat Vistu s tog popisa vec da direktno ulazi u WIN 7?

Tko zna ako zeli nek pomogne. Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
2 windowsa

Instaliraj EasyBCD, stvar rijesava takve probleme bez frke.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
2 windowsa

Klik desnom tipkom na My computer, potom klik na propertiers. S lijeve strane kliknut na Advanced system settings. Pod startup and recovery klikni na settings. Pod default operating system odaberi win 7 i makni kavčicu s "Time to display list of operating systems". Nadam se da će ovo pomoći.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
2 windowsa

Ako ne bude islo kako kolega kaze..........

Ubaci cd od 7-ice pokreni recovery console i upisi fixboot...........

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: 2 windowsa
username kaže...

Klik desnom tipkom na My computer, potom klik na propertiers. S lijeve strane kliknut na Advanced system settings. Pod startup and recovery klikni na settings. Pod default operating system odaberi win 7 i makni kavčicu s "Time to display list of operating systems". Nadam se da će ovo pomoći.

Hvala majstore rijeseno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice