2 problema XP sp3

poruka: 13
|
čitano: 2.864
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
2 problema XP-a

Pozz svima!

evo par problema od mog frenda

Kad upalim komp ,boota se...nakon toga se stvoru dva windowsa pa znate ono možeš odabrat koji ces koristit dok ti on odbrojava nekih 20 sekundi !? pa ja vas pitam kako izbrisat jedan od ta dva bez da reinstaliram ili formatiram disk!!!???

Kako mogu izbrisat SP3 sa windowsa probao sam sve nema ga na uninstall... jer je skupa sa win. na CD pa kako da ga izbrišem i prebacim se na SP2 !!!???

unaprijed Hvala!

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 22:34 (sk8 4 life).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
2 problema XP sp3

za prvi problem ne znam, čim saznam javim, ali zato netko drugi zna već sad Belji se

za drugi. mislim da se to ne može. jedino reinstal windowsa sa sp2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
2 problema XP sp3

ok thx na ovo drugo sam i mislio da se ne može

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: 2 problema XP-a
sk8 4 life kaže...
...

dva windowsa pa znate ono možeš odabrat koji ces koristit dok ti on odbrojava nekih 20 sekundi !? pa ja vas pitam kako izbrisat jedan od ta dva bez da reinstaliram ili formatiram disk!!!???

Kako mogu izbrisat SP3 sa windowsa probao sam sve nema ga na uninstall... jer je skupa sa win. na CD pa kako da ga izbrišem i prebacim se na SP2 !!!???

unaprijed Hvala!

-editiraj boot.ini MyComputer/properties/advanced/startup and.../EDIT. -po stazi zaključi koji ti netreba i obriši čitav red....
-integrirani sp3.. nikako jer nije instaliran naknadno pa nema deinstal.... nađi neki stariji cd.... (ispod stola... da se ne klacka?)
pozz.

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
16 godina
neaktivan
ihush kaže...
sk8 4 life kaže...
...

dva windowsa pa znate ono možeš odabrat koji ces koristit dok ti on odbrojava nekih 20 sekundi !? pa ja vas pitam kako izbrisat jedan od ta dva bez da reinstaliram ili formatiram disk!!!???

unaprijed Hvala!

-editiraj boot.ini MyComputer/properties/advanced/startup and.../EDIT. -po stazi zaključi koji ti netreba i obriši čitav red....
-integrirani sp3.. nikako jer nije instaliran naknadno pa nema deinstal.... nađi neki stariji cd.... (ispod stola... da se ne klacka?)
pozz.

thx ovo prvo djeluje ma imam XP SP1 ali je cijeli nekako ***** pa kad pokrenem SP2 ešto piše kao neki naziv kev... error itd tako da cu trebat tražit od nekog XP sa Sp2
17 godina
neaktivan
2 problema XP sp3

Ako piše neki naziv...kev...error...to ti nema živog forumaša koji će to rješiti ;)

Štoviše plaćam redakciji BUG-a gajbu pive (može strana marka) ako ti to oni iz redakcije po ovom opisu rješe.

Inače ako imaš svoj XP sa SP1, skini samo SP2 službeni i skini npr. nLite. Integriraj SP2 i instaliraj OS

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: 2 problema XP sp3
archer02 kaže...

Ako piše neki naziv...kev...error...to ti nema živog forumaša koji će to rješiti ;)

Štoviše plaćam redakciji BUG-a gajbu pive (može strana marka) ako ti to oni iz redakcije po ovom opisu rješe.

Inače ako imaš svoj XP sa SP1, skini samo SP2 službeni i skini npr. nLite. Integriraj SP2 i instaliraj OS

nLite je program za integriranje nekog programa ili ????
16 godina
archer02 kaže...
...

, skini samo SP2 službeni i skini npr. nLite. Integriraj SP2 i instaliraj OS

- sp2 je pola CDa... -skini već gotovo. :) i naravno legalno.
自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
16 godina
neaktivan
ihush kaže...
archer02 kaže...
...

, skini samo SP2 službeni i skini npr. nLite. Integriraj SP2 i instaliraj OS

- sp2 je pola CDa... -skini već gotovo. :) i naravno legalno.
  vec sam skinu SP2 lol nje pola nego 266 MB
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
 s njim možeš integrirat service packove, hotfixe, drivere itd za xp, a za vistu je vLite
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

http://www.nliteos.com/

Sa njime možeš integrirati service packove (SP), izbaciti neke djelove iz OS-a, dodati svoje potrebne drivere kako bi se automatski instalirali...

Uglavnom instalaciju možeš potpuno prilagoditi da je tvoja intervencija gotovo nepotrebna.

Naravno, uvijek se možeš poslužiti prijedlogom ispod mojeg gornjeg posta pa naći razne black edition XP.

Tko voli nek' izvoli...meni takvo što ne treba niti kome predlažem.

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

Pozz svima!

evo par problema od mog frenda

Kad upalim komp ,boota se...nakon toga se stvoru dva windowsa pa znate ono možeš odabrat koji ces koristit dok ti on odbrojava nekih 20 sekundi !? pa ja vas pitam kako izbrisat jedan od ta dva bez da reinstaliram ili formatiram disk!!!???

unaprijed Hvala!

Takav sam ima i ja problem ..biraš opciju kao windows profesional..nešto tako..,,,ali service pack je nebitan jer je to zaštita od virusa firewall,seacurity.I mene je zezalo to jedino da instaliraš ponovo vindows ili skini sa neta service pack 2 sa sitea microsoft ali nevirujen da će ti dat da instaliraš stariju verziju,probaj.
16 godina
neaktivan
2 problema XP sp3

Hvala svim aproblem rješen THX!!!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice