PipsTycoon zarada u jednom kliku

poruka: 11
|
čitano: 5.044
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Lijep pozdrav

Otvorio sam ovu temu da bih vam predstavio ovu web igricu. Pipstycoon je novi ekonomski i financijski simulator iz ANNO1777 Labs tima.

Igra je vrlo jednostavna. Doslovna vam treba jedan klik da bi odradili dnevni zadatak a to je raditi. Za početak treba napraviti račun s mail adresom, ali na mail ne dolaze nikakve obavijesti ni ništa drugo.Na ovom linku se registrirate Pipstycoon. Nakon registracije odete pod Work i odradite za najveću plaću koja je ponuđena (najveće plaće su od 2-2.5$). Iznos koji dobivate se računa 75%*energy+work experience=production production*plaća=iznos koji dobivate. Zvuči komplicirani ali nije :D . Znači ako je 2.5$ ponuđeno na work marketu a vi imate production 50% vi dobivate 1.25$. Energy kupujete i što je veći energy veći je i production. I tako radite svaki dan štedite a iznos koji ste zaradili i ušredili možete si poslati na račun ili kupiti bitcoin ima raznih načina ,a možete i kupiti firmu ili trgovati dionicama. Ima dosta stvari za uložiti novac i podebljati zaradu. Igrica je vrlo jednostavna za početak je dovoljan jedan klik na work i to je to.Nije nikakva brza zarada ali uz strpljiv rad isplati se.  Ako imate kakvih pitanja pm me. Ima na skypeu grupa gdje ima dosta igrača pa ako koga zanima isto pm. Igra je relativno nova tako da se lako napreduje. Tu je i Facebook page.

Lp

Početni zaslon Početni zaslon
Work market Work market
procesor:intel e8400 matična:gigabyte ep35 ds3l grafička:xfxhd4870
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2015 11:52 (mate).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

koliko im je sigurno davati broj mobitela? (za aktivaciju)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

za početak: obavezno je dati broj mobitela da možete bilo što raditi

ali, verfikacija ne radi...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Još je u beta verziji. Samo posaljete poruku na broj koji vam daju i igrate. Evo ja igram već mjesec dana i zaradio sam 30$. Nešto sam ulozio nešto sam si isplatio na račun.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: PipsTycoon zarada u jednom kliku
mate kaže...

Lijep pozdrav

Otvorio sam ovu temu da bih vam predstavio ovu web igricu...

Yeah right otvorio si ju da skupiš referale 

Neda mi pročitati TOS dok se ne registriram, jel mi možeš reć koje sisteme uplate/isplate imaju. Jel rade sa payza, solidtrustpay, perfect money?

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 1:00 (ddarknessfairyy).
16 godina
neaktivan
Stavio jesam link za referal ali možeš ti i otići sam ionako od referala nema koristi dobiješ 0.006$ ako rade :) koriste payza neteller okpay egopay možeš preko banke bitcoina ima svašta :)
16 godina
neaktivan

Ma sigurno je 100% nema reklama nema poruka na mail nista. Ja znam 30 ljudi koji to igraju nikom nista nije došlo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 7:12 (mate).
11 godina
neaktivan

A evo ti onda tih 0.006$ 

Stranica je užasno bugovita, error 404 na sve strane a i nisu mi još poslali kod 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
16 godina
neaktivan

Beta je još izlazi van za par dana. Ako ti ne pošalju samo im pošalješ user name na broj koji ti daju. A i nemaš puno posla jedan klik dnevno na work :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 8:48 (mate).
11 godina
neaktivan

Poslala sam im i username i ništa.

Ne znam vidjet ćemo, nemam baš povjerenja u stranice koje nemaju dostupne uvjete korištenja, a i isti vlasnici su imali stranicu Cashtown koja je lagano odlepršala u scam, na anno1777 mijenjaju pravila kako im se sprdne. Ako uspiješ šta izvuć super ali ja se nebi zaletavala sa velikim ulaganjima.

11 godina
neaktivan

ma sve te online-zarada stranice prije ili kasnije postanu scam, tj. prestanu isplaćivati kad ljudi krenu dizati veliku lovu. Tak da koristi dok možeš.

inače, 6 godina na forumu i još neznaš da su referal linkovi zabranjeni? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice