OGame savez

poruka: 107
|
čitano: 21.125
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
OGame savez

Napravio sam savez na ogame-u i tražim igrače (rudara, flotaša i rajdera). Ja sam kornjača a jedan moj prijatelj je farmer, i sastav bi bio ovakav:

1. Kornjača
  2. Kornjača
  3. Rudar
  4. Farmer
  5. Rajder
  6. Rajder

Ne tražim neke s puno tisuća bodova pa čak ni one s 5k jer u savez su dobrodošli svi, prednost imaju oni sa manje bodova (da bi se svi razvijali istovremeno isto).

Ja se zovem: dinkecc95

Planet mi je: Pandorum

Ime saveza je: na vi

Pozicija:  [1:88:8] (prednost imaju oni kojima je pozicija najbliža ovoj)

Lijep pozdrav i šaljite pozivnice tako da vas dodam u savez...{#}

*_helper_* msn: dinkecc@windowslive.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
OGame savez

ako smijem pitati..o cemu se tu uopce radi?

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: OGame savez

Nisi napiso koji uni, koji OGame uopce? .ba?

@FiCoO Ti to ozbiljno? Ukratko najbolja browser igra koja postoji, igra je u svemiru, strategija...

LoL nick: Strongtoni
15 godina
Don Strongtoni kaže...

@FiCoO Ti to ozbiljno? Ukratko najbolja browser igra koja postoji, igra je u svemiru, strategija...

nisam cuo jer nisam ljubitelj strategija...ali bolje saznati nego zivit u neznanju

★★★★★
15 godina

Ma ok, al nemoj pocinjat ak ne mislis bar 3-4 god izgubit na njemu ;)

(Ja nakon 5.5 odusto zbog redizajna)

16 godina
neaktivan
OGame savez

ogame.com.hr

igra je super {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Don Strongtoni kaže...

hehe..ne brini, sad sam naso novu zanimaciju bf play4free...dijelili su keyeve pa rekoh zasto ne...{#}

★★★★★
16 godina
neaktivan
DinPa_KoVel kaže...

ogame.com.hr

igra je super {#}

barym ...

16 godina
neaktivan
OGame savez

e da ... našo sam jednu kornjaču...tražim još 2 rajdera
možete me dodat za prijatelja... dinkecc95

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

a jbga da sam prije znao poceo bi igrati od prvog dana^^

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 22:59 (BlaBlaLaLa).
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

sve do jedne rijeci tocno... ;)

-=Every moment is another Chance=-
16 godina
neaktivan
OGame savez

ha, mora se igrat dugo ali moja sitaucija je ovakva...sad dok sam u srednjoj igrat ću ga ono svaki dan po recimo pola sata kad odem na fax (ako odem) igrat ću ga usput jer ću se tijekom srednje razvit i neću morat puno biti oko toga...kad završim fax završavam i s ogame...!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

aj kad izade novi server molim vas posaljite mi pm

15 godina
neaktivan
DinPa_KoVel kaže...

ha, mora se igrat dugo ali moja sitaucija je ovakva...sad dok sam u srednjoj igrat ću ga ono svaki dan po recimo pola sata kad odem na fax (ako odem) igrat ću ga usput jer ću se tijekom srednje razvit i neću morat puno biti oko toga...kad završim fax završavam i s ogame...!

Ha, to ti samo mislis xD

Ogame ti nije bas normalna igra. Ako s time pocnes, i mislis iole ozbiljnije igrati (citaj: ne zelis da svaka budala s tobom mete pod i da budes predmet sprdnje univerzuma), onda ces morati zrtvovati znatne kolicine slobodnog vremena i socijalnog zivota xD

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
17 godina
protjeran
OGame savez

Hm...a koji UNI?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
DinPa_KoVel kaže...

Ha, to ti samo mislis xD

Ogame ti nije bas normalna igra. Ako s time pocnes, i mislis iole ozbiljnije igrati (citaj: ne zelis da svaka budala s tobom mete pod i da budes predmet sprdnje univerzuma), onda ces morati zrtvovati znatne kolicine slobodnog vremena i socijalnog zivota xD

Nije mi cilj da budem najbolji, a ne vjerujem da će samnom mesti pod kad igram kao kornjača (čit. kornjača = velika obrana, mala flota)

doxy kaže...

Hm...a koji UNI?

Već sam bio napiso...btw. evo opet: barym

Tražim još 2 rajdera i 1 farmera...pozdrav!

16 godina
Don Strongtoni kaže...

Može pitanje - jesi li ti igrao u 7 uniju u savezu Galactic Alliance, sjećam se jednog strongtonija.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
17 godina
DinPa_KoVel kaže...

Da baš. Dok sam ja igrao bio sam kad god sam mogao online. Jednom sam bio neaktivan 2 sata, ja se vratim, ulogiram i imam šta za vidit. Nema flote, nema resursa samo smeće sa 40% šansom

za mjesec. To je bio game over.

15 godina
neaktivan
DinPa_KoVel kaže...

Nije mi cilj da budem najbolji, a ne vjerujem da će samnom mesti pod kad igram kao kornjača (čit. kornjača = velika obrana, mala flota)

Nisam ni mislio da ti je cilj biti najbolji. Za to prakticki moras zivot podrediti ogameu.

Igranje kao kornjaca prakticki i nije igranje, ulogiras se svako toliko kad se spremnici napune i potrosis resurse na obranu. Ponekad se radi i o periodima od dan-dva. A znam i koliki je prijezir prema kornjacama, prije ili poslije se skupi ekipa koja ce te raketirati cisto iz gusta...

Ali kako hoces.

P.S.

Imam ogame staza, ne moras mi objasnjavati pojmove :P

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
17 godina
rustweaver kaže...
DinPa_KoVel kaže...

Nisam ni mislio da ti je cilj biti najbolji. Za to prakticki moras zivot podrediti ogameu.

Igranje kao kornjaca prakticki i nije igranje, ulogiras se svako toliko kad se spremnici napune i potrosis resurse na obranu. Ponekad se radi i o periodima od dan-dva. A znam i koliki je prijezir prema kornjacama, prije ili poslije se skupi ekipa koja ce te raketirati cisto iz gusta...

Ali kako hoces.

P.S.

Kornjača=budala jer će te kad tad roknut iz zabave. Napraviš dobru flotu i haraš a kad te nema radiš FS. Amen.

16 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
DinPa_KoVel kaže...

Ali kako hoces.

P.S.

istina za ovo, ali koji mi je gušt bio razvalit nekoga sa samo 50k malih lovaca

dok ti on poslije j..e sve po spisku : neprocjenivo

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 23:18 (zubic).
16 godina
neaktivan
OGame savez

Samo neka deru mene...ja kad razvijem obranu, baš me zanima ko će imat veće štete (moja obrana ili njihova flota)...{#}

Btw. ako u savezu budem imo dobrih igrača bez problema bi mogo nanjet velike štete onima koji me napadnu iz "gušta"

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DinPa_KoVel kaže...

Samo neka deru mene...ja kad razvijem obranu, baš me zanima ko će imat veće štete (moja obrana ili njihova flota)...{#}

Nece tebe derati njihova flota nego interplanetarne rakete xD

Znas kako ti to ide? Dodu ti likovi u susjedstvo, na koloniji se podignu naniti par levela, nakon toga silosi, pripreme se velike kolicine resursa za rakete i onda te pocnu samarati.

DinPa_KoVel kaže...
Btw. ako u savezu budem imo dobrih igrača bez problema bi mogo nanjet velike štete onima koji me napadnu iz "gušta"

Zivi bili pa vidjeli...

...Ako odnosi u savezu budu bili dobri.

Vidio sam vise nego mnogo klimavih saveza u kojima je svatko imao neke svoje ideje :P

U svakom slucaju sretno :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 16:22 (rustweaver).
16 godina
neaktivan
OGame savez

Pa taj savez radimo ja i jedan moj prijatelj (iz grada, i on mi i sada pomaže)

a u savez ćemo pustit ovako iz povjerenja, jer ako neko krene radit nešto loše za nas sve onda ćemo ga izbacit, a u savezu vrijedi samo jedno pravilo: SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE !!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OGame savez

Tražim OGame HR anđela koji bi mi htjeo poslati malo resursa (trebam samo metal) ako ko ima viška da mi malo senda...ja sam usro jer sam izgradio onu fuzijsku elektranu pa ju moro rušit, pa eto ako ko ima viška može mi poslat malo...

Igrač: dinkecc95

Planet: Pandorum

[1:88:8]

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 20:16 (DinPa_KoVel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DinPa_KoVel kaže...

ja sam usro jer sam izgradio onu fuzijsku elektranu pa ju moro rušit, pa eto ako ko ima viška može mi poslat malo...

Zasto si ju pobogu rusio? Pa nije valjda da imas planet sa malo mjesta za izgradnju? Mogao si samo ugasiti elektranu da ti ne trosi deuterij.

16 godina
neaktivan
OGame savez

A eto, nisam znao ugasit pa sam srušio...iovako nije bio visok lvl, bio je na 1 pa sam srušio na 0

al ako neko ima viška metala, molio bi ga da mi pošalje....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
xxxxx kaže...
Don Strongtoni kaže...

Može pitanje - jesi li ti igrao u 7 uniju u savezu Galactic Alliance, sjećam se jednog strongtonija.

Jesam.

@DinPa_KoVel zas si uopce gradio fuzijsku?

I ak je aks uni nemoj ni pomisljat na kornjacu, ja sam u ne aks unijima(1,7) jedva nerjeseno izvlacio a jos sam imo po par k raza...

16 godina
Don Strongtoni kaže...
xxxxx kaže...
Don Strongtoni kaže...

Jesam.

@DinPa_KoVel zas si uopce gradio fuzijsku?

I ak je aks uni nemoj ni pomisljat na kornjacu, ja sam u ne aks unijima(1,7) jedva nerjeseno izvlacio a jos sam imo po par k raza...

Hehe nekada sam bio tamo, nick je bio baterija ako se sječaš, kasnje sam samo čuo na forumu da je se razdvojio, mnogi igrači su otišli iz njega...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina

Kak se nebi sjeco, ti si mi sig za forum napravio xD

Ma raspo se kad su bivsi MiB i ta ekipa usla u savez, pa kad smo ja i jos dvojca izasli iz njega pa je Ciprus pol saveza izbacio samo da se mi vratimo...

Kasnije je on bio dugo u MO, a ja sam pokuso vodit ono kaj je ostalo od 3. saveza unija, kad sam i ja otiso otisli su svi...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice