neznam dal neki od vas igra wild ones na faceu al ja sam prije 2 mjeseca dobijo suspend svog igračkog računa na wild ones:D jer sam iskoristio njihov bug za kupovinu members only petsa kupio sam petse koji se trebaju plat facebookovim kreditima . e sada dali neko zna što trebam napravit da mi unsuspendiraju račun probao sam neke hakove al nejde :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napravi novi facebook account
I s tim hackovima mi vise idete na lijepi ***** korsitite to pa se nama tu dodete zalit a komp mi pun virusa a banali su me...
BTW....Teme o facebooku na bug forumu nikad ne produ dobro
...
1. Solucija :
napravi novi facebook account
2. Solucija :
Pošalji mail di se ispričavaš ka budala , da te unbannaju i da nečeš varati
3. Solucija :
Nađi novi hobi...
...
1. Solucija :
2. Solucija :
3. Solucija :
Nađi novi hobi...
4. Solucija
Kupiš si život i ideš van s ekipom...
...
1. Solucija :
2. Solucija :
3. Solucija :
Nađi novi hobi...
4. Solucija
Kupiš si život i ideš van s ekipom...
Izravno povezana s 3. :D
nisam varao -.- iskoristio sam njihov bug i kupio
nisam varao -.- iskoristio sam njihov bug i kupio
Išao si protiv sistema , što jako rijetko završi dobro za pojedinca ( u ovom slučaju tebe ).
ja imam drugaciji problem stiso sam ctrl+w i vise nemogu igrat ni na jednom fejsu
Probaj protumjeru, alt + F4
Daj dosta mi je slušat neke od vas ovdije s foruma kako drugima govore da si nađu život i takve stvari, ti ljudi imaju život i sve, facebook im pomaže u dogovaranju, dopisivanje s frendovima,obitelji itd.
Iskreno ovdije ima onih koji govore da si nađu život a oni ga sami nemaju, nego su cijeli dan za PC-om.
Prestanite solit pamet, večina vas nema facebook jer nema prijatelje pa ga nežeti ni napravit.
"Idi van s društvom" "Uživaj u životu" i te spike su gluposti, idu van, uživaju u životu, zašto nebi htjeli imat facebook za lakše dogovaranje? il je lakše trošit novac na poruke?
Da imam facebook i stvarno mi pomaže u svemu, dopisivanje s voljenim osoba, prijateljima i obitelji s druge strane svijeta, pa cak i nekad znam nabacit Poker da se opustim.
Čim netko napravi temu koja se radi o Facebook-u odma ga svi napadate.
Čovijek traži pomoć što mu je teško pomoči?
Večina vas s BUG-a ste cijeli dan za PC-om i onda onima koji imaju Facebook govorite da nemaju život,zapitajte se dal vi imate život? il je vaš život PC?.
A sad ču pobrat 100 TD-a neka.
cheat engine FTW, ja s tim hakno threats i na svakom oružiju imam x99 minicije. nije ni teško.
ovo ostalo šta vidiš na youtubu il če te bannat il češ pokupit virus.