Poginuo tvorac igre Call of Duty

poruka: 5
|
čitano: 2.093
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
RIP:Vince Zampella

copy/paste

VINCE Zampella, vizionarski developer videoigara i jedan od ključnih ljudi iza globalno popularne franšize "Call of Duty", poginuo je u teškoj prometnoj nesreći u nedjelju poslijepodne. Nesreća se dogodila na autocesti Angeles Crest u južnoj Kaliforniji kada je Zampella izgubio kontrolu nad svojim Ferrarijem

https://www.nbclosangeles.com/negame-developer-vince-zampella-crash-call-of-duty

iigram samo SP i COD jedan od najboljih SP iskustava

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Shebao je stvar sta je je.. prebrzi izlazak iz popularnog tunela u kaliforniji sa blago lijevim zavojem i doslovno je uspio prepolovit sf90...  on je navodno izgorio u autu a suputnik je ostao zavezan na sjedalu (koje je izletilo iz auta)i umro u bolnici...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ajmo BUG, nemoguće da je ova vijest po našim portalima istaknuta skoro kao udarna, a vi još niste ni slova napisali.

Veliki vizionar, preokrenou FPS žanr naglavačke. Zahvalni milijuni igrača diljem svijeta, neovisno koju igru igrali.

Kad sam jučer vidio vijest, pomislio sam da je neka regularna prometna nesreća, spletom nesretnih okolnosti.

Međutim... Nažalost, vidjevši video - play stupid games, win stupid prizes ostavlja ogroman legacy iza sebe, ali nije moralo ovako završiti.

F!

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
4 0 hvala 0
4 godine

R.I.P.

合気道 五段 Me, myself and I
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

živio kao genije, poginuo kao idiot.

Moj PC