Nokia mape za Android i iOS

poruka: 12
|
čitano: 3.630
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Nokia je lansirala jednu zanimljivu stvarčicu za ove platforme. Ukoliko otiđete na maps.nokia.com pomoću svog iPhonea ili  smartphonea opremljenim Androidom moći ćete koristiti Nokia Ovi mape na ovim platformama.

Ovi maps su bile dostupne samo za Symbian, no Nokia je odlučila raširiti spektar.

Izvor : http://mob.hr/nokia-mape-za-android-i-iphone/

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 15:26 (Mitch).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Napuštaj brod koji tone i seli se na drugi. Samo nadam se da neće i kapetan sa tonučim brodom

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Nokia mape za Android i iOS
ma kakav brod koji tone.. To kaj im smartfonovi nisu po volji 'znalaca' ne znaci bas nista..a kartama samo sire krug korisnika..
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina

Nokia maps je definitivno najbolji GPS na mobitelima od onih koje sam ja probao.

Veselim se koristenju iste na svojem Androidu.

- Psiho246
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
microman kaže...

Napuštaj brod koji tone i seli se na drugi. Samo nadam se da neće i kapetan sa tonučim brodom

ne tone nokia...100%...prije ce SE potonut...vip je prošli mjesec imao velik broj (tisuće) narudžbi npkia-e e7...

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
microman kaže...

ne tone nokia...100%...prije ce SE potonut...vip je prošli mjesec imao velik broj (tisuće) narudžbi npkia-e e7...

A ko je rekao da tone nokia. Brod je Symbian, a kapetan je Nokia.

I'll be back
16 godina
microman kaže...

A ko je rekao da tone nokia. Brod je Symbian, a kapetan je Nokia.

znam...ali napisao si da se nadas da nece i kapetan :)

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

znam...ali napisao si da se nadas da nece i kapetan :)

Pa nadam se da nece :)

I'll be back
14 godina
neaktivan

Koristio sam i google maps na herou i ovi maps na svojoj nokiji.Osjetno su bolji ovi mapsi.I tko je rekao da će Nokia potonuti?Nokia ima dobre(odlične)uređaje,ali i dobar(nekome loš,stvar navike) OS.S prelaskom na WP7 nokia će se uzdignuti na staru slavu

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mitch kaže...
microman kaže...

to je stvarno pokazetelj,VIP i hrvatsko tržište

16 godina
bugonja kaže...

to je stvarno pokazetelj,VIP i hrvatsko tržište

ako nisi znao, austria telekom je jedini telekomunikacijski operater koji svoju prodaju Nokia-e drži 50% iznad svojih ostalih uređaja u ponudi.

14 godina

Ovima u Nokia-i stvrno ima stvari za pregovorit ali tim koji radi na Ovi Maps (od nedavno opet Nokia maps) radi odličan posao, redovito svaki mjesec/dva izbacuju nove verzije aplikacije sa odličnim poboljšanjima, vjerojatno najbolja offline navigacija na mobitelima.

Bilo bi im dobro kad bi i za Android i iOS napravili offline navigaciju i naplaćivali je dok za Nokia uređaje i dalje davali sve besplatno, svi na dobitku.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice