Pomoć oko Office 2010 - Standard

poruka: 8
|
čitano: 2.854
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Hitno pomoć oko Office 2010 - Standard

Pozdrav svima

Imam jedan veliki problem, u jednoj firmi koju održavam potrebna mi je instalacija za office 2010 standard. Prethodni adminstrator je ostavio ključeve za instalaciju kao screenshot, i samo to imam, pristup Microsoft accountu nemam, jer nije ostavljeno na koji mail je prijavljen,  te stoga mi je potreban instalacioni file za taj paket office-a, nebitno jeli exe ili iso file, ako ima neko link da mi pošalje bio bih jako zahvalan.

Interesuje me samo licencirani software, ništa piratsko. Ključ koji posjedujem je za "Office standard 2010 MAK".

Unaprijed zahvalan

LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hitno pomoć oko Office 2010 - Standard

Da li ti možda ovo odgovara - Link

I Shoot RAW.... smile :-)

0 0 hvala 1
15 godina
Re: Hitno pomoć oko Office 2010 - Standard

probao, ne prihvata ključ, meni treba instalacija za office standard a da podržava VLK. Ima na tom linku, al nema download. ipak hvala na pomoći

LOL
15 godina
Moraš skinuti Office koji je namijenjen za volume licensing. Teško ćeš do njega ako nisi pretplatnik. Put za rješenje problema je kontaktirati MS Hrvatska i dobiti podatke za pristup MS računu. Ako MS Hrvatska nema rješenje dobit ćeš naputak koga kontaktirati.
Stručnjak za odmaganje...
16 godina
memo_nn kaže...

.. Prethodni adminstrator je ostavio ključeve za instalaciju kao screenshot, i samo to imam, pristup Microsoft accountu nemam, jer nije ostavljeno na koji mail je prijavljen,  ..

-čemu kompicirati, telefon, alo.. daj mail, pass. Sve što je firmino firma može mora tražiti od ex.admina (ipak, sačekaj još koji sat, pa onako ranom zorom 02:14..). Nakon toga, izmijeni kontakt podatke i pass.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 20:43 (ihush).
17 godina

upravo ovo što je ihush rekao: sve je to firmimo, a ne od nekog admina!

znači, odgovorna osoba (npr. direktor) nazove ex admina i objasni mu kako je sve firmino, jer je firma platila i da mu u roku 1h dostavi SVE podatke na mail.

i to je to.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ofice mi javlja neku gresku kad otvorim e mail ..sto bi to bilo ? e i nemogu sliku staviti ...silverlight plug in has crashed ????

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 11:34 (dezus).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

evo uspio nakon brisanja silver light 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice