Imam printer Canon Pixma iP4300 koji ima funkciju duplex printing. E, a mene zanima kako da ja printam na obje strane pomoću MS Worda (2007)?
Hvala unaprjed!
Imam printer Canon Pixma iP4300 koji ima funkciju duplex printing. E, a mene zanima kako da ja printam na obje strane pomoću MS Worda (2007)?
Hvala unaprjed!
prilikom ispisa, odaberi properties - kartica (tab) page setup - opcija duplex printing i automatic
A za Word 2002 (HR verzija)?
A word 95 !?
goddamnit, u svakom programu je isto! To je dialog okvir od printer drivera, znaci nema veze sa programom iz kojega zelis printati. Da si probao ne bi pitao.
A za Word 2002 (HR verzija)?
Ok! A, kako se to printa? Npr. ako u Wordu imam 2 strane i odaberem duplex printing hoće li on to rasporediti na 1 list papira ili moram nešto namještati?
Ok! A, kako se to printa? Npr. ako u Wordu imam 2 strane i odaberem duplex printing hoće li on to rasporediti na 1 list papira ili moram nešto namještati?
Imam ga već 1 god. no koristio sam ga samo za obično printanje, za printanje slika na foto papir i za printanje po cd-ima!
Ekipa,
Postoji li kakav software za duplex printanje. Naime moj HP 4615 ne podrzava duplex printanje, ali primjerice podrzava manualno duplex skeniranje tako sto skenira jednu stranu pa kaze da okrenem papire i onda drugu pa sve upakira fino. Ima li slicno nesto za printanje da isprinta jednu pa okrenem papire i drugu isprinta? Trazim po netu ali nemogu pronaci neki software. :S
Ekipa,
Postoji li kakav software za duplex printanje. Naime moj HP 4615 ne podrzava duplex printanje, ali primjerice podrzava manualno duplex skeniranje tako sto skenira jednu stranu pa kaze da okrenem papire i onda drugu pa sve upakira fino. Ima li slicno nesto za printanje da isprinta jednu pa okrenem papire i drugu isprinta? Trazim po netu ali nemogu pronaci neki software. :S
To neka loša fora ili?
Word ima opciju za ručno okretanje stranice kod takvog printanja.
Şta ti ocekujes da taj soft napravi osim ovog sto si vec rekao?
Nisam znao ovo za word ;) Nema opciju duplex nego ovo zadnje manually da okrenes. Tnx
U driveru nema nicega.