Duplex printing

poruka: 13
|
čitano: 11.086
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Duplex printing
pitanje

Imam printer Canon Pixma iP4300 koji ima funkciju duplex printing. E, a mene zanima kako da ja printam na obje strane pomoću MS Worda (2007)?

Hvala unaprjed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Duplex printing
prihvaćeno rješenje

prilikom ispisa, odaberi properties - kartica (tab) page setup - opcija duplex printing i automatic

17 godina
neaktivan
Duplex printing
autorov komentar

A za Word 2002 (HR verzija)?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2008 20:53 (Boky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Duplex printing

A word 95 !?

goddamnit, u svakom programu je isto! To je dialog okvir od printer drivera, znaci nema veze sa programom iz kojega zelis printati. Da si probao ne bi pitao.

#define QUESTION ((bb) || !(bb))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Boky kaže...

A za Word 2002 (HR verzija)?

no comprende hrvaški... u mene je sav soft na engl, pa nek mi zamiri ko god oce...

taj HRword2002???, valjda je baziran na word2000? Uopce nije bitno o cemu se radi, bitan je driver od canona, u njemu namistas opcije za duplex printanje... i potpuno je isto kao i za 2007 i 2003.
17 godina
neaktivan
Duplex printing
autorov komentar

Ok! A, kako se to printa? Npr. ako u Wordu imam 2 strane i odaberem duplex printing hoće li on to rasporediti na 1 list papira ili moram nešto namještati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
Boky kaže...

Ok! A, kako se to printa? Npr. ako u Wordu imam 2 strane i odaberem duplex printing hoće li on to rasporediti na 1 list papira ili moram nešto namještati?

da, sam isprinta prvu stranu, papir automatski uvuce natrag, pa ga interno okrene i ispise drugu stranicu na isti list papira pa isti potpuno izbaci iz printera. Procedura se nastavlja za slijedece listove dok se cijeli dokument ne isprinta.

Nego, jel taj ip4500 imas, planiras kupit ili sto vec? Bar papir i tinta za njega nisu skupi, pa malo mos i ekperimentirat, a osim toga, citav postupak je objasnjen u uputstvima... samo triba citat...
17 godina
neaktivan
Duplex printing
autorov komentar

Imam ga već 1 god. no koristio sam ga samo za obično printanje, za printanje slika na foto papir i za printanje po cd-ima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Duplex printing

Ekipa,

Postoji li kakav software za duplex printanje. Naime moj HP 4615 ne podrzava duplex printanje, ali primjerice podrzava manualno duplex skeniranje tako sto skenira jednu stranu pa kaze da okrenem papire i onda drugu pa sve upakira fino. Ima li slicno nesto za printanje da isprinta jednu pa okrenem papire i drugu isprinta? Trazim po netu ali nemogu pronaci neki software. :S

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Duplex printing
Fake_Alert kaže...

Ekipa,

Postoji li kakav software za duplex printanje. Naime moj HP 4615 ne podrzava duplex printanje, ali primjerice podrzava manualno duplex skeniranje tako sto skenira jednu stranu pa kaze da okrenem papire i onda drugu pa sve upakira fino. Ima li slicno nesto za printanje da isprinta jednu pa okrenem papire i drugu isprinta? Trazim po netu ali nemogu pronaci neki software. :S

To neka loša fora ili?

Word ima opciju za ručno okretanje stranice kod takvog printanja.

16 godina
neaktivan
Ja imam pixma mp460 koji nema duplex, ali u driveru uredno označim duplex printing i on printa svaku druu stranu dok ne završi, zatim traži da okrenem listove i stavim nazad te dovrši dokument. Možda postoji nešto slično, ili probati ovo iz worda :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Şta ti ocekujes da taj soft napravi osim ovog sto si vec rekao?

16 godina
Duplex printing

Nisam znao ovo za word ;) Nema opciju duplex nego ovo zadnje manually da okrenes. Tnx

U driveru nema nicega.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice