Vračanje diska Proizvođaću(Seagate) zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.965
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Vračanje diska Proizvođaću(Seagate)

Jeli Itko vracao disk proizvodacu konkretno seagate. Zanima me jer je moj pod garancijom jos i prijavljuje bad sektore a ducana nema di je disk kupljen. Naime samo me zanimaju iskustva i to ako itko zna, jer ja mislim poslat jednoga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Vračanje diska Proizvođaću(Seagate)
Duje00 kaže...

Jeli Itko vracao disk proizvodacu konkretno seagate. Zanima me jer je moj pod garancijom jos i prijavljuje bad sektore a ducana nema di je disk kupljen. Naime samo me zanimaju iskustva i to ako itko zna, jer ja mislim poslat jednoga.

F1-Ivo je uspio sa istim proizvođačem dobiti novi disk. Provjeri tko je uvoznik. Mislim da je jedan od uvoznika Asbis i da si vjerojatno pokriven preko njih.

EDIT: Evo i teme.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 20:32 (mario.L_hr).
17 godina
neaktivan

vemila je uzet a ja sam iz splita a vemila vise nema. Na racunu ne pise ko je uvoznik i evo bas sam od ive procitao post kako je on uspio dobiti novi disk. Vidio sam da je bilo natezanja oko placanja po starine pa je seagate popustio i platio

EDIT:

Molio bih moderatora da prebaci postove u gornju temu da ne spamam sa novim temama jer je malo drugacije ime pa nisam mogao naci konkretnu temu sta sam trazio.

17 godina
neaktivan
Vračanje diska Proizvođaću(Seagate)

Samo nastavi u mojoj temi:)

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
15 godina
Duje00 kaže...

vemila je uzet a ja sam iz splita a vemila vise nema. Na racunu ne pise ko je uvoznik i evo bas sam od ive procitao post kako je on uspio dobiti novi disk. Vidio sam da je bilo natezanja oko placanja po starine pa je seagate popustio i platio

EDIT:

Molio bih moderatora da prebaci postove u gornju temu da ne spamam sa novim temama jer je malo drugacije ime pa nisam mogao naci konkretnu temu sta sam trazio.

Pa vemil je propao, ali unusmedia ti je nasljednik i oni pokrivaju garantne obaveze vemila

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice