USB stick problem

poruka: 3
|
čitano: 2.096
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
USB stick problem

Imam jedan problem sa USB stickom. Ne znam kako bi točno opisao problem pa ću objasnit u slikama.

Dok otvorim 'My Computer' bez priključenog sticka izgleda ovako, a nakon kaj ubacim USB stick to izgleda ovako.

Znači nakon kaj ubacim stick u komp, pojave se kao dva nova "diska", CD drive (G:) koji se nebi trebao pojavljivat i koji mi stvara probleme uvezi čega koristim stick i MARCY (H:) koji tu naravno treba biti.

Zanima me sad zbog čega mi se pojavljuje CD drive (G:) nakon kaj ubacim stick i kako bi to mogao riješiti, ako imate ideje? Isti se problem javlja i dok se stick ubaci u Playstation ili bilo kaj drugo.

Hvala.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 11:48 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: USB stick problem

Vjerojatno na tvom sticku piše da ima podršku za U3.

Ukoliko želiš maknuti emulaciju CD-a možeš ga maknuti iz U3 aplikacije koja je na samom sticku

(i pokreće se čim ubaciš stick) a ako je više nemaš probaj link

12 godina
USB stick problem

Pozz forumasi. Imam problem sa usb stickom od 8 gb. Ja sam na njemu posto nisam uspio napraviti iso datoteku za botanje probao vise puta pa ga i formatiravao poslije svega vidio sam da kad ubacim stick u komp. pise 9 - 9 mb slobodno. Sta to znaci mozeli se popraviti i kako ili da ga bacim stick je novi i jako malo koristen. Hvala na odgovorima unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice