Može li mi netko preporučiti neki optički pogon koji podržava Blu-Ray čitač i pisač, HD-DVD čitač (po mogučnosti i pisač, znam da se oni više previše i ne koriste ali je uvijek lijepo imati), DVD-RW, CD pisaš i čitač. Ne mora imati lightscribe, cijena neka mu se proteže sve od 100 :p to 1300 KN, ako ima neki malo bolji a da košta oko 1400 KN može i to :D, hvala unaprijed! Usput, što kažete na LG GGW-H20L?
Novi optički drive
- poruka: 13
- |
- čitano: 4.746
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može li mi netko preporučiti neki optički pogon koji podržava Blu-Ray čitač i pisač, HD-DVD čitač (po mogučnosti i pisač, znam da se oni više previše i ne koriste ali je uvijek lijepo imati), DVD-RW, CD pisaš i čitač. Ne mora imati lightscribe, cijena neka mu se proteže sve od 100 :p to 1300 KN, ako ima neki malo bolji a da košta oko 1400 KN može i to :D, hvala unaprijed! Usput, što kažete na LG GGW-H20L?
Nemoj se ljutiti,da li si možda dobio na Lotu?
hhh, ne, skupljam za novo računalo već dosta dugo ;) btw, imam i puno porodice :D
Onda mora da se u Rijeci dobro živi. Ja imam kćer tvojih godina i ne mogu joj priuštiti takvu pilu kakvu si ti složio a kamoli još i blueray pisač na sve to...
Hehe, ali ovo nisam nadodao, nemam trenutno pare za njega, sada mi samo trebaju mišljenja koji je dobar, ne nužno najbolji :P, njega sam mislio kupiti ili za božić ili početkom prolječa sljedeče godine. Ne tražim samo Blu-Ray nego i HD-DVD čitač ;)
Da taj je dobar ako hoćeš imati samo jedan optički uređaj za sve, a evo ti i u Protisu. Nešto je jeftiniji.
Još jedna stvar koju nisam napomenuo, ja već imam jedan optički drive koji čita DVD, CD, LightScribe i to, meni treba samo drive koji čita i piše HD-DVD i Blu Ray cd-e
Mislio sam ako kupuješ novi PC da kupiš jedan, a ne da kupuješ posebno za CD, za DVD i za Blu-ray.
Pa neka bude skupa, ali neka to samo za CD, DVD i lightscribe ne bude glavni prioritet, glavno mi je imati BD brzu pržilicu i čitač i HD-DVD čitač, po mogučnosti i pisač ;)
Taj ti je dosta brz.
Znači taj i čita i piše BD i čita i piše HD-DVD ili samo čita?
SM Blueray rewriter & HD DVD-ROM drive,Write:BD-R (SL/DL)6x/4x,Double Layer DVD (+R/-R) 4x/4x,(-RW/+RW) 6x/8x,RAM 5x,Read:BD-ROM(SL/DL)6x/4,8x;HD DVD-ROM (SL/DL) 3x/3x.
Neznam da li piše HD DVD.