Moze pitanje u vezi externih hdd

poruka: 7
|
čitano: 1.087
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

pozdrav svima...

ako mi moze netko objasniti da li se svi externi hdd moraju spojiti sa kablom na struju radi napajanja. razmisljam o kupnji vanjskog hdd ali mi nikako ne odgovora da ga moram spojiti na struju pa me zanima da li mi netko moze preporuciti neki externi a da se napaja na usb... ne razumijem se dovoljno a svi exerni koje sam vidio morali su se spojiti na struju...

i koja je razlika ako je ima...

mislio sam dat max 100€ za njega...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Moze pitanje u vezi externih hdd

2,5'' diskovi (iz laptopa) ne zahtjevaju vanjsko napajanje (koriste USB), dok 3,5'' diskovi moraju imati vanjsko napajanje

16 godina
neaktivan

Po meni najprihvatljivi externi HDD-ovi, fini, zgodni, a i ne previše skup. Sada sve ovisi koliki ti kapacitet treba!Smijeh

http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=033348

http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=033349

17 godina
neaktivan

e hvala ljudi na pomoci... sad znam

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima i malo jeftinije:

160GB = 469kn

250GB = 619kn

320GB =769kn

I like it! I like it,big time!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobro sada...nisam ni rekao da su najjeftiniji u ponudi, ali po meni su ok.  Pogotovo što se tiče dizajna, skoro pa savršeni Osmijeh

Primarni mi je cilj bio dati primjere za HDD-ove koji se napajaju preko USB-a, pa da se vidi što treba tražiti!

17 godina
neaktivan

e hvala obadvojici. moram gledat cijenu prvo a zatim da su na usb a zatim da su polegnuti... a dobri su savjeti... nego gdje god da odem nigdje ne pise da li se posebno spajaju na struju, a nisam znao da se podrazumjeva da ovi 2,5" dobivaju napajanje preko usb-a...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice