TV stick

poruka: 5
|
čitano: 3.420
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
TV stick

Ne pratim razvoj tehnologije baš najbolje, pa sam u razgovoru sa prijateljem saznao za nekih TV stick pomoću kojeg se može gledati veliki broj kanala. Nismo imali vremena za duži razgovor, pa sam ovdje želio pitati što je to i kako funkcionira? Ako sam dobro razumio, pomoću toga sticka možete imati neke kanale koje nemate na sadašnjem TV-u. Malo sma pregledao ponudu i vidio sam da ima TV stick i TV box, pa me interesira koja je razlika?

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2022 20:35 (zombie).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: TV stick
zombie kaže...

Ne pratim razvoj tehnologije baš najbolje, pa sam u razgovoru sa prijateljem saznao za nekih TV stick pomoću kojeg se može gledati veliki broj kanala. Nismo imali vremena za duži razgovor, pa sam ovdje želio pitati što je to i kako funkcionira? Ako sam dobro razumio, pomoću toga sticka možete imati neke kanale koje nemate na sadašnjem TV-u. Malo sma pregledao ponudu i vidio sam da ima TV stick i TV box, pa me interesira koja je razlika?

U suštini nema razlike osim što je svaki stick kompaktniji od boxa. Ukratko, kupiš Android stick ili box, na njega staviš neku plaćenu ili besplatnu ilegalnu IPTV listu i gledaš programe. Imaš sad na Amazonu Fire TV stick za sitne pare recimo. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
TV stick

Hvala ti na pojašnjenju. 

0 0 hvala 0
11 godina
Re: TV stick

..uz napomenu da više kanala imaš samo preko interneta (IPTV) , a ne preko antene za zemaljske programe.

14 godina
neaktivan
TV stick

Da, naravno.

Interesira me još nešto. Ako u dnevnoj sobi imam resiver od kabelske pomoću kojeg imam stotine kanala, da li mogu u drugoj sobi na drugom TV-u spojiti TV stick ili TV box sa tim resiverom i imati iste te kanale?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice