Trebaju mi dvije (6k i oko 12k)

poruka: 10
|
čitano: 2.741
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

ovako...

trebale bi mi dvije plazme/led (sta mislite da je bolje)

sluzile bi za spajanje na komp za kakav film i druga (skuplja) za media centar, maxtv i ostalo...

cijene idu do 6,000 za jednu i oko 12.000 za drugu...

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Trebaju mi dvije (6k i oko 12k)

srry na OFFu, ali ljepo je vidjeti dok neko u ovo doba ima tolko para {#}

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
14 godina
neaktivan

led definitivno, plazma je zastarjela tehnologija ovih dana.. a što da uzmeš? e bome to neznam

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts

0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan

1. lijepo ne vidjeti da netko u ovo doba radi... (nije mi sa neba palo)

2. jedna informacija vise, ali nedovoljna

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za ovoliku lovu moj ti je savjet da odes na http://www.hdtelevizija.com/forum/ i tamo ces dobit ama baš sve odgovore.

17 godina
neaktivan
SPLICO212 kaže...

Za ovoliku lovu moj ti je savjet da odes na http://www.hdtelevizija.com/forum/ i tamo ces dobit ama baš sve odgovore.

forum ne da je nepregledan, nego je zbrka totalna ali hvala

16 godina
munjovoz kaže...

led definitivno, plazma je zastarjela tehnologija ovih dana.. a što da uzmeš? e bome to neznam

A odakle si ti pao nije mi jasno?

Bez uvrede i oprosti na gornjem izrazu, ali stvarno... ako nisi upućen u tehnologiju tog segmenta i ne barataš sa kontkretnim znanjima a poželjno i nekakvin iskustvom zašto daješ takve savjete koji samo odmažu i dovode do zablude onoga koji je postavio pitanje i nada se nekakvoj pomoći.

Stvarno nemam živaca navodit prednosti i mane jedne tehnologije naspram druge zato jer je dosta toga već napisano na ovom i ostalim eminentnim forumima, čovika zanimaju prijedlozi za navedeni buđet pa hajmo on toppic!

16 godina
neaktivan

ja sam najzadovoljniji sa philipsom,al serija 8 i 9

ispod toga nikako,zapravo samo 7 je jos ok

ostalo je ugl lose,naravno sve oko 6k i da je recimo 32" je dobro al philips daje nesto vise za isto novaca

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ha neznam tocno koje ali ako zelis imat nesto lagano i tanko onda idi na led ako ti to nije tolko bitno nego su ti je bitniji prikaz boja onda definitivno idi na plasmu zato jer su puno ostrije i imaju ljepse i zivlje boje od ledova.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Za 12 k uzmi si panasonic 50st30, odlican 3d tv imas ga u ronisu ( 5 godina garancije)

Ako hoces malo ustjedjeti uzmi mozda ovaj tv  http://ronis.hr/?plazma-tv-50-inch-127-cm/435/3d-plazma-pdp-tv-samsung-ps51d6910-poklon-hdmi-kabel/PS51D6910, isto jako dobar tv, cak mi je i ljepsi dizajnom od panasonica, a za 6000kn uzmi si panasonic 42s30 on ti je cak i jeftiniji 1000kn, a za 6600 mozes naci panasonic 42g30 koji je najbolji tv do 7 k .

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice