Quadro LCD-40AC26 problem !

poruka: 7
|
čitano: 9.342
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Znaci problem kod navedenoga LCD TV-a je taj sta mi nekad uopce nereagira na daljinski kad je ocu upalit a proban je i upalit na tipku na samome LCD-u i nece se upali nereagira nista ,i onda je moran ugasit na botun iza na pozadini tva di su oni prikljucci toe oni botun ka na kompjuteru na napajanju sta ima ,i onda ga opet upalin i proban ukljucit tv i onda se upali i na daljinski i na botun na tvu . Znaci nedogada se to svaki put nego nekad samo al me nervira i nie to bas nesto normalno cin je tako

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

0 0 hvala 0
13 godina

Jesi probao vratiti na tvorničke postavke?

Jesi izvrsio update(ako ima tu mogucnost)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Quadro LCD-40AC26 problem !
Mescaline kaže...
Znaci problem kod navedenoga LCD TV-a je taj sta mi nekad uopce nereagira na daljinski kad je ocu upalit a proban je i upalit na tipku na samome LCD-u i nece se upali nereagira nista ,i onda je moran ugasit na botun iza na pozadini tva di su oni prikljucci toe oni botun ka na kompjuteru na napajanju sta ima ,i onda ga opet upalin i proban ukljucit tv i onda se upali i na daljinski i na botun na tvu . Znaci nedogada se to svaki put nego nekad samo al me nervira i nie to bas nesto normalno cin je tako

servis - nema drugog rješenja.

11 godina
neaktivan

Odnesena je bas danas na servis kazu da ce doc iz zagreba za jedno 10-15 dana,pa se nadamo da ce valjat onda sve {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

instaliraj novi software raditi će tvornički problem sa tim tv-om

11 godina
neaktivan

A kako mogu instalirat novi software ?

1
Nova poruka
E-mail: