Preporuka tv-a do 7500 kn

poruka: 10
|
čitano: 2.493
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Trebala bi mi preporuka za neki tv do 7500 kn.

Uvjeti:

50 inča

full hd

Na njemu ce se vecinom gledati ovi nasi digitalni signali ( znaci sd ).

Hvala unaprijed.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pazi da budes dobro udaljen od tv-a, jer opet je SD dosta malo na taj TV. Na mobu sam pa nemrem bas traziti.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/digitalije/televizori/lg/pdp-50ps3000/625.aspx

Cijena: 7900 kn

Bolje nećeš nać za te pare i zahtjeve

AMD PII 945 3.0 GHz | Gigabyte MA790X UD3P | 2x2 GB Kingmax 1066MHz | Sapphire 4870 1GB | 640 GB HDD | Samsung Burner | Corsair TX650 | CM 334 Elite
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Preporuka tv-a do 7500 kn
Plomin kaže...
Pazi da budes dobro udaljen od tv-a, jer opet je SD dosta malo na taj TV. Na mobu sam pa nemrem bas traziti.

i je tako velika dijagonala zato sto je velika prostorija.

lordlojkus: hvala na preporuci. Pricekat cu da vidim sta ce i ostali reci.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina

ja bih krenuo s philipsom,ali da postavim jedno pitanje svim koji kupuju televizore zašto ne odete u dućan i pogledajte koji ima najbolju sliku,ja se stvarno pitam kako po tehničkim karakteristikama možete zaključiti koji tv ima bolju sliku,to je isto kao da za zvučnik koji ima raspon frekvencije od 2-100 000 hz kažete da ima bolji zvuk od onog s rasponom 2-21 000 hz a što je najgore od svega ima njih na ovom forumu koji nas uvjeravaju da neki televizor ima bolju sliku od drugoga a nikad te televizore nisu pogledali uživo,evo ja sam ih pogledao uživo i od svih njih PHILIPS ima najbolju sliku,pa onda panasonic,ali to je samo moj dojam

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
protjeran
Meni je bezveze sto uvjek u trgovinama bude prikazan Full HD video sa dvd-a, naravno jos uljepsan, a nigdje nema HRT, RTL.... Da vidis kakva ce ti zapravo slika biti. Mora da imas jako veliku prostoriju. Obicno je 3x dijagonala pa bi to bilo jedno 4 metra od TV-a. :D

0 0 hvala 0
15 godina

evo naprimjer ja kad sam kupovao zvučnike od 3500 kn normalna je stvar da sam ih prvo poslušao ja nisam gledao nikakve karakteristike,prije nego što sam kupio philips televizor ja sam nekoliko mjeseci išao po dućanima da vidim koja marka ima najbolju sliku i to je definitivno philips a lg kaska za njim ohoh,panasonic mu je tu negdje,ali philips serije 9000 ima sliku tako dobro da je to već perverzija,nije mi baš jasno što vam znaću te tehničke karakteristike pa ne kupujete procesor

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina

pogledaj si i sharp..

al uz izuzetnu sliku, nemaš 50" za tu lovu..

15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

ja bih krenuo s philipsom,ali da postavim jedno pitanje svim koji kupuju televizore zašto ne odete u dućan i pogledajte koji ima najbolju sliku,ja se stvarno pitam kako po tehničkim karakteristikama možete zaključiti koji tv ima bolju sliku,to je isto kao da za zvučnik koji ima raspon frekvencije od 2-100 000 hz kažete da ima bolji zvuk od onog s rasponom 2-21 000 hz a što je najgore od svega ima njih na ovom forumu koji nas uvjeravaju da neki televizor ima bolju sliku od drugoga a nikad te televizore nisu pogledali uživo,evo ja sam ih pogledao uživo i od svih njih PHILIPS ima najbolju sliku,pa onda panasonic,ali to je samo moj dojam

Zato što su u dućanu obično namješteni na neke dynamic postavke itd. a imaš i hrpu svjetla od reflektora u dućanu (osvjetljenja, jel). Tako da osim ako kupuješ TV za gledat u takvim uvjetima nema nikakvog smisla gledati ih u dućanu. Televizori se direktno mogu uspoređivati jedino kalibrirani i u uvjetima sa gotovo nikakvim svjetlom kao što ćeš ih vjerojatno gledati doma kad ćeš gledat neki film, a takve uvjete ne možeš naći ni u jednom dućanu.

Isto tako nećeš ni zvučnike ozbiljno uspoređivati u ogromnoj hali iliti prodajnom prostoru u dućanu jer nema apsolutno nikakvog smisla, nego ćeš otić u dućan koji ima nekakvu ozbiljnu sobu za slušanje sa kakvom-takvom sobnom akustikom i onda uspoređivat, ili još bolje uzet na posudbu pa ih poslušat doma no ne vjerujem da ima ijedan dućan u Hrvatskoj koji takvo što nudi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 1:42 (Mirko935).
17 godina
neaktivan

Ono barem proširiti budžet na 10000kn, za FullHD i 50'' je ovaj tvoj sadašnji ipak malo prerestriktivan oko izbora. Inače moje preporuke Panasonicu TX-P50S20E.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice