Prejak zvuk na LH3000

poruka: 4
|
čitano: 1.805
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Prejak zvuk na LH3000

Jačina zvuka na digitalnom SD signalu, i analognom, mi je u najmanju ruku jako velika.

Naime, dok gledam analogni signal, jačina mi je na 15, a kad prebacim na neki digitalni kanal, TV je strašno glasan, i moram brzo smanjiti na 7!!

Po noći, stavim na 1 dok sam na digitalnom, i toliko je glasno ko da je na 7 na analognom.Naravno, preglasno za sitne noćne sate.

Sad mene zanima, kako naprviti glasnoću na digitalnom signalu, manju?

Čak i ako maknem analogne kanale, i ostavim samo digitalni, i dalje je isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prejak zvuk na LH3000

nisam neki strucnjak,ali probaj otici na podesavanje zvuka...i tamo imas neku stavku gdje moze smanjiti zvuk tako da na SD signalu mozes tiho slusati na recimo jacini 4-5...mislim da to podesavanje sluzi kada gledas utakmicu pa hoces pojacati zvuk s tribina a smanjiti zvuk komentatora

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Prejak zvuk na LH3000
nivano kaže...

nisam neki strucnjak,ali probaj otici na podesavanje zvuka...i tamo imas neku stavku gdje moze smanjiti zvuk tako da na SD signalu mozes tiho slusati na recimo jacini 4-5...mislim da to podesavanje sluzi kada gledas utakmicu pa hoces pojacati zvuk s tribina a smanjiti zvuk komentatora

Nisam uspio to pronaći, ništa takovo. Inaće, baš tako nešto bi mi i pomoglo. Možeš malo detaljnije?

17 godina
Prejak zvuk na LH3000

ja sam na dva modela isto to primjetio.

dakle,to im je normalno.

nema potpisa
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice