Plasma TV do 5000kn

poruka: 6
|
čitano: 2.140
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Plasma TV do 5000kn

Kupujem uskoro novi tv,pa bih molio preporuku za nekakvu plasmu,koja bi bila koristena za igranje (PS3) gledanje filmova i tv programa naravno.

Razmisljam o http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/lcd-i-plazma-tv/16336/full-hd-plasma-tv-mpeg4-panasonic-tx-p42u30e/

Ima netko ikakva iskustva s tim tv-om?

Ili zna za neki bolji u istom cjenovnom rangu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 13:03 (Ashelor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Plasma TV do 5000kn
Ashelor kaže...

Kupujem uskoro novi tv,pa bih molio preporuku za nekakvu plasmu,koja bi bila koristena za igranje (PS3) gledanje filmova i tv programa naravno.

Razmisljam o http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/lcd-i-plazma-tv/16336/full-hd-plasma-tv-mpeg4-panasonic-tx-p42u30e/

Šta će ti plasma čuo sam od profesionalca da se često kvare bolje uzmi LCD{#}

kalko1212
16 godina
Genije kaže...
Ashelor kaže...

Šta će ti plasma čuo sam od profesionalca da se često kvare bolje uzmi LCD{#}

Plazma je superiornija po slici od LCDa, a ak ti se i pokvari ( a neće) imaš jamstvo.

LCDovi su dobri za do 32" i to je to.

Da, dobra je ta plazma, ja imam u20e, super je slika.

4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
14 godina
neaktivan

Jedini problem koji plasma ima je burn in te ghosting ,a koliko znam na novijim modelima je to svedeno na minimum i jako je rijetko(treba ostavit tv s nempomicnom slikom par sati da se pojavi burn in).U svim ostalim poljima (kontrast,boje,kut gledanja,slika opcenito) je plasma bolja(u istom cjenovnom rangu) sta san se ima priliku i sam uvjeriti u jednom ducanu.

Tako da preferiram plasmu definitivno.

16 godina
Ashelor kaže...

Jedini problem koji plasma ima je burn in te ghosting ,a koliko znam na novijim modelima je to svedeno na minimum i jako je rijetko(treba ostavit tv s nempomicnom slikom par sati da se pojavi burn in).U svim ostalim poljima (kontrast,boje,kut gledanja,slika opcenito) je plasma bolja(u istom cjenovnom rangu) sta san se ima priliku i sam uvjeriti u jednom ducanu.

Tako da preferiram plasmu definitivno.

Točno, na novijim modelima uopće nema burn-inova, samo ghosting ako se ostavi više od 4 sata na istoj slici...

4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
14 godina
neaktivan

Onda je za sad ovaj Panasonic u planu,ako netko ima kakvu bolju preporuku don't be shy :P

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice