Najbolji TV za kafic

poruka: 11
|
čitano: 3.777
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Najbolji TV za objekat

Pozdrav svima, 

zamolio bih sve one koji znaju ponešto da mi pomognu pri odabiru kupovine.

Naime radi se o sljedećem,

imam trzni centar u kojem planiram kupiti neki TV(monitor) od 55'' ili 60'' ili 65'', na kojem ce se vratiti reklame od mojih objekata koji se tu nalaze.

Eh sad, razmisljao sam o profesionalnoj seriji tih TV-ova Digital Signage recimo od Samsunga, koje rade 24/7 i namjenjene su za to, međutim taj centar neće raditi od 23h navečer do 7h ujutro, što mi ide u korist jer neće ni reklame trebati.

Znači nekih efektivnih 16h rada dnevno mi treba.

Sadržaj koji će se vrtiti će biti u vidu JPG slika ili u nekoj prezentaciji ili bilo kako koji planiram dostavljati TV-u preko HDMI ili nekog drugog izvora OSIM AKO NEMA NEKI TV KOJI IMA INTERNI HARD DISK na koji mogu snimiti i da on to vrti cijeli dan?

Vidljivost koja mi treba za ove svrhe, stvarno ne znam, jer vjerujem da ne može svaki tv zadovoljit to sve.

I sistem AUTOMATSKOG PALJENJA i AUTOMATSKOG GAŠENJA  mi naravno treba ako ima neki TV, ili cu ja morati preko PC-a upravljati i sa prenosom sadrzaja i paljenjem i gašanjem?

Ko god da je sturčan po vašoj procjeni ostavite komentar sta bi vi uradili, i je li uopste pametno uzimati obicnu seriju ovih tv-ova za ove svrhe ili stvarno moram uzimati ovu profi seriju signage digital?

HVALA UNAPRIJED

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 20:53 (general50).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Najbolji TV za kafic

kupi sto veci, a jeftiniji tv, sa USB-om. pogledaj koje formate usb podrzava i u tom formatu snimi reklamu!

eto!

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Najbolji TV za objekat
general50 kaže...

Pozdrav svima, 

zamolio bih sve one koji znaju ponešto da mi pomognu pri odabiru kupovine.

Naime radi se o sljedećem,

imam trzni centar u kojem planiram kupiti neki TV(monitor) od 55'' ili 60'' ili 65'', na kojem ce se vratiti reklame od mojih objekata koji se tu nalaze.

Eh sad, razmisljao sam o profesionalnoj seriji tih TV-ova Digital Signage recimo od Samsunga, koje rade 24/7 i namjenjene su za to, međutim taj centar neće raditi od 23h navečer do 7h ujutro, što mi ide u korist jer neće ni reklame trebati.

Znači nekih efektivnih 16h rada dnevno mi treba.

Sadržaj koji će se vrtiti će biti u vidu JPG slika ili u nekoj prezentaciji ili bilo kako koji planiram dostavljati TV-u preko HDMI ili nekog drugog izvora OSIM AKO NEMA NEKI TV KOJI IMA INTERNI HARD DISK na koji mogu snimiti i da on to vrti cijeli dan?

Vidljivost koja mi treba za ove svrhe, stvarno ne znam, jer vjerujem da ne može svaki tv zadovoljit to sve.

I sistem AUTOMATSKOG PALJENJA i AUTOMATSKOG GAŠENJA  mi naravno treba ako ima neki TV, ili cu ja morati preko PC-a upravljati i sa prenosom sadrzaja i paljenjem i gašanjem?

Ko god da je sturčan po vašoj procjeni ostavite komentar sta bi vi uradili, i je li uopste pametno uzimati obicnu seriju ovih tv-ova za ove svrhe ili stvarno moram uzimati ovu profi seriju signage digital?

HVALA UNAPRIJED

Većina novijih TV-ova ima USB priključak s kojeg se mogu prikazivati slike/videi, a s cijenama USB-ova koji su skoro badava danas, ne trebaš neš s internim HDD-om... 

Btw. računaj da i 16h na dan nije malo,a vjerojatno želiš da taj TV radi duži period.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 21:07 (zerocool12).
10 godina
neaktivan
Najbolji TV za kafic

E bas vama hvala ljudi,

kupit cu sto veci onda a USB-om, to je extra ideja a moze se štimati vrijeme prikazivanja slika i toga na samom tv-u? i de mi recite oko ovog auto paljenja gasenja jel imaju podrsku, za gašenje imaju koliko znam vecina a za paljenje nisam siguran

Pa jest problem je tih 16h pa sam ne znam sta cu  i ja sumnjam da mu je to previse u komadu, zelim da radi bar 2 godine :D

Pogresno sam temu naslovio, nije za kafic nego za trzni centar

Što se tiče vidljivosti nece to biti problem? jer je to indoor , necu vani iznositi, a majstori ce ga ukomponovati u ovako nesto:

http://interactics.in/images/digitalsignage/VZD01.jpg

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Najbolji TV za kafic
general50 kaže...

E bas vama hvala ljudi,

kupit cu sto veci onda a USB-om, to je extra ideja a moze se štimati vrijeme prikazivanja slika i toga na samom tv-u? i de mi recite oko ovog auto paljenja gasenja jel imaju podrsku, za gašenje imaju koliko znam vecina a za paljenje nisam siguran

Pa jest problem je tih 16h pa sam ne znam sta cu  i ja sumnjam da mu je to previse u komadu, zelim da radi bar 2 godine :D

Pogresno sam temu naslovio, nije za kafic nego za trzni centar

Što se tiče vidljivosti nece to biti problem? jer je to indoor , necu vani iznositi, a majstori ce ga ukomponovati u ovako nesto:

http://interactics.in/images/digitalsignage/VZD01.jpg

Gledaj one sa najdužom garancijom onda xD. 

Nisam baš neki stručnjak za TV-ove ali postoje TV-ovi sa opcijom za automatsko paljenje (postavlja se kao i tajmer za gašenje), također o softveru ovisi vrijeme promjene slike (ali ako uzmeš TV sa video playerom onda nemaš problema oko toga pošto možeš napravit video od slika pa da se vrti (samo provjeri prije dal ima opciju da video kada završi odmah i počne)).

Btw. možeš kupit već gotove takve ekrane za reklame (ne znam kak su im cijene).

--------------------------------------------------------------------------------------------
15 godina
neaktivan
Najbolji TV za kafic

Mislim da če ti ovaj biti i veličinom i cijenom predobar

Damn I'm Good
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
thomilla05 kaže...

Da druže, jel mislis da ce moci svaki dan 16h u komadu i da ce moci ova fora usb?

13 godina
neaktivan
general50 kaže...
thomilla05 kaže...

Da druže, jel mislis da ce moci svaki dan 16h u komadu i da ce moci ova fora usb?

Ili ovaj Grundig, manji je ekran od Samsunga, al je i 1700kn povoljniji i ima 5 godina garancije što je odlična stvar.

Ja vjerujem da će moć radit 16h dnevno, recimo na Sljemenu u tornju imaju Panasonic plazmu (ili lcd, nisam ziher) koja već 4 godine radi 0-24 (odkad su je uštekali nikad se nije ugasio tv) i nema nikakvih problema.

10 godina
neaktivan
lolipopmen kaže...
general50 kaže...
thomilla05 kaže...

Ili ovaj Grundig, manji je ekran od Samsunga, al je i 1700kn povoljniji i ima 5 godina garancije što je odlična stvar.

Ja vjerujem da će moć radit 16h dnevno, recimo na Sljemenu u tornju imaju Panasonic plazmu (ili lcd, nisam ziher) koja već 4 godine radi 0-24 (odkad su je uštekali nikad se nije ugasio tv) i nema nikakvih problema.

druze mozda je iz profi serije 24/7, sve su one iste na izgled, nisam ni ja znao da imaju : operative mode: 24/7

13 godina
neaktivan
Najbolji TV za kafic

Nije profi serija, normalan tv kupljen u dućanu samo neznam dal je plazma ili lcd.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Najbolji TV za kafic

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice