Led televizor do 5000 kn

poruka: 7
|
čitano: 5.603
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Led televizor do 5000 kn

ovako.. posto su sve teme o mom problemu vec zastarjele, ja bih molio ljude koji se u TV razumiju vise od mene da mi preporuce jedan LED TV do 5000 kn. nemam nikakvih zahtjeva, samo bih želio da mi date neki BEST BUY...
Hvala unaprijed 

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Led televizor do 5000 kn

LG ima odlične povoljne LED-ove, ja sam uzeo 32LE3300 danas za 2970 kn! Inače je oko 3500 i ja sam prezadovoljan

16 godina
Led televizor do 5000 kn

A sta ce ti LED LCD? Ti znas da je to samo marketinski trik jel?

LG 42LD650, 4.700Kn

• FullHD
  • 100Hz
  • 3xHDMI
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Led televizor do 5000 kn

Molim vas recite mi kakva je razlika izmađu LED LCD i običnog LCD televizora ???

um caruje dok snaga ne popizdi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sheX kaže...

Molim vas recite mi kakva je razlika izmađu LED LCD i običnog LCD televizora ???

Samo po pozadinskom osvjetljenju, ničem drugom

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
14 godina
protjeran
P4k1 kaže...
sheX kaže...

Pa hoće li u mraku LED svjetliti ???

um caruje dok snaga ne popizdi
15 godina
neaktivan
sheX kaže...
P4k1 kaže...
sheX kaže...

Pa hoće li u mraku LED svjetliti ???

Da, hoće. Postoje više vrsta osvjetljenja tj, načina. Kod LED-a ono se može nalaziti samo u krajevima ekrana(jeftinije) ili iza cijelog ekrana (skuplje). Ako se nalazi iza cijelog ekrana, onda se taledioda gasi kad naiđe crna scena te time daje dojmljiviju crnu boju. Za LCD će biti normalan i noramlno će raditi koristio LEd ili ne

Znači ne trebš se brinuti o ničemu pa kupio bilo kakav LCD

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 21:10 (P4k1).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice