LCD televizor i digitalni program

poruka: 4
|
čitano: 4.415
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
LCD i digitalni program (B.net)

U planu mi je kupnja LCD-a (dijagonala 40 ili 42), a upravo sam uzeo B.net-ov digitalni paket.

Znam da analogni programi na LCD-u ne izgledaju najbolje, ali me zanima je li bolja situacija s digitalnim.

Znači, ne govorim o HD-u jer mi je tu sve manje-više jasno već o SD programima.

Ima li tko iskustva s digitalnim B.netom i ima li napretka u kvaliteti slike na LCD-u?

0 0 hvala 0
16 godina
RE: LCD i digitalni program (B.net)

Brzo se privikneš na LCD ako ne koristiš cijeli ekran, već sliku prikazuješ u originalnom formatu na tako velikom TV-u i naravno ako je signal bez šuma, što kod digitalnog prijama ne bi smio biti problem. Moja iskustva sa Sony Braviom su dobra, tako da mogu reći da uz digitalni prijem signala i uz ne mijenjanja omjera slike, kvaliteta LCD-a je takva da CRT televizor može u mirovinu. Dosta sam dvojio s obzirom na ono što možeš vidjeti kod nas po trgovinama s audio vido opremom, ali kada sam morao mijenjati TV i kada je TV stigao odahnuo sam.

17 godina
neaktivan
RE: LCD i digitalni program (B.net)
daddy_cool kaže...

U planu mi je kupnja LCD-a (dijagonala 40 ili 42), a upravo sam uzeo B.net-ov digitalni paket.

Znam da analogni programi na LCD-u ne izgledaju najbolje, ali me zanima je li bolja situacija s digitalnim.

Znači, ne govorim o HD-u jer mi je tu sve manje-više jasno već o SD programima.

Ima li tko iskustva s digitalnim B.netom i ima li napretka u kvaliteti slike na LCD-u?

Ja imam DVB signal na lcd TV-u, mogu ti reći da sam jako zadovoljan, slika je čista, dok kod analognog signala imas sjene i te stvari.

Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
neaktivan
LCD televizor i digitalni program

Odlično, znači mogu se baciti na kupovinu Cool.

Ima li kakve koristi u kvaliteti slike od onih snimača koji rade upscaling?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice