Lcd do 2500kn

poruka: 18
|
čitano: 4.392
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Lcd do 2500kn

Iako ima dosta tema o kupnji lcd tv-a, to me jos samo vise zbunjuje:-(

Na raspolaganju je 2500kn, ne razumijem se u tv, htjela bi da je marka, znaci samsung, sony..

I preko njega bi prikopcala komp, pa bi trebao imati klasican pc ulaz.

Ne kuzim se u te rezolucije i sve to, hocu da ima dobru sliku.

Ako je netko kupio u skorije vrijeme kakav tv, slobodno  neka kaze kako je zadovoljann.

E da, lcd bi trebao biti 82cm{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Lcd do 2500kn

Tesko ces naci Full HD TV tolike dijagonale a poznatog proizvodjaca po toj cijeni.

Vidim da ima raznih Elit, Quadro i nekiih shuc-much TV-a po toj cijeni ali Sony, Samsung, Panasonic itd nisam vidio. Pazi kod kupovine da se ne zeznes i ne uzmes HD Ready TV jer ima nisku rezoluciju i slika ce ti ocajno izgledati na njemu a da ne velim da ce ti slova (kad spojis PC) biti ogromna

14 godina
neaktivan
Lcd do 2500kn

Hvala, eto to je vec nesto bitno ne smije biti hd ready, a kakav je onda najbolji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Vecina poznatih proizvodjaca, Sony, LG, Panasonic, Samsung, ima dobre uredjaje. Gledaj da na njemu pise Full HD (rezolucija mora biti 1920x180 inace nije Full HD) i da ima podrsku za MPEG 4. Zatim gledaj da ima HDMI i DVI ulaze a ako imas starije racunalo koje ima D-SUB (VGA, onaj plavi konektor za spajanje monitora), onda da ima i taj konektor. Meni osobno se svidja slika Sonya i Panasonica.

E da, ovo je vazno!

Dobro pogledaj kakav mu je kut gledanja. Stariji modeli imaju losiji kut gledanja pa cim se pomaknes sa idealne pozicije gubie kontrast i boju. Dakle, pogledaj kakva mu je slika kad ga gledas sa strane, odozgora i odozdola i ako nema odstupanja ili je malo onda je ok.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 19:32 (tutanjkamen).
14 godina
protjeran
Lcd do 2500kn

Za 2600 kn kupiš vrhunski LG (nova serija)

MODEL: 32LK450
TV TUNER: DVB-T/C MPEG-4 AVC (H.264)
VELIČINA EKRANA: 82cm/32''
TIP EKRANA: LCD/TFT
FORMAT ZASLONA: 16:9
REZOLUCIJA: 1920x1080
OSVJETLJENJE: 500 cd/m2
KONTRAST: 100.000:1
KUT GLEDANJA: 178°/178°
ODAZIV: 4 ms
ZVUK: SRS TruSurround XT, Clear Voice II
ZVUČNICI: 2x10W stereo
FUNKCIJE:
- Teletext (1000 memorija)
- Dual XD Engine
- 24p Real Cinema
- FreeView
- Modovi slike: Vivid/Standard/Natural/Cinema/Sport/Game/Expert 1/Expert 2
- Modovi zvuka: Standard/Music/Cinema/Sport/Game
PRIKLJUČCI:
- 1x RF-in
- 1x EURO Scart
- 1x A/V in kompozitni ulaz
- 3x HDMI (v 1.3b)
- 1x VGA in (RGB In / D-sub 15pin)
- 1x RS232
- 1x PCMCIA
- 1x audio izlaz za slušalice 3,5 mm
- 1x USB 2.0 (Mp3, JPEG, DivX/MKV)
NAPAJANJE: AC150V~240V, 50/60Hz
POTROŠNJA:
- radna: 85W
- stand by: 0,30W
DIMENZIJE (sa postoljem): 805x583x224 mm
MASA (sa postoljem): 11,5 kg
OSTALO: daljinski upravljač

Dakle, možeš preko USB sticka gledati i divixe i MKV filmove visoke rezolucije (podržava i 1080 pixela), odličan kut gledanja 178°/178°

Solid State Drives DO NOT require defragmentation. It may decrease the lifespan of the drive.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lcd do 2500kn

Znaci taj lg bi bio sve sto tutanjkamon kaze ili postoji joss neka caka?

A inace, dal su lg tv pouzdani?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ja imam ovaj

http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.43439919bb0540e88422c09b50678317.monitor-lcd-27-lg-flatron-m2762d-pc-lcd-tv-akcija.aspx

služi i kao monitor i kao tv. 27" je za tv čist normalno, preko usb gledam filmove a antenu normalno kopčam na njega i gledatm zemaljsku tv.. imao sam sreću pa sam ga uzeo kad je bio nešto manje od 1900kn..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
protjeran
huskybucka kaže...

Sve ti je tu što trebaš.

A ne, nisu pouzdani !!??  Svi LG eksplodiraju ako ih duže gledaš{#}

Bože moj, danas je tehnologija izrade LCD-a toliko napredovala da su svi ti LCD televizori podjednake "izdržljivosti".

Panasonic ima nešto kvalitetniju sliku, kontrast, crnu boju bolju, ali je i skup kao Svetog Petra kajgana {#}

Imaš i vrhunske Philips modele za tu cijenu i s performansama kao i ovaj LG.

Solid State Drives DO NOT require defragmentation. It may decrease the lifespan of the drive.
14 godina
huskybucka kaže...

Zapisi si ovo sto sam ti napisao i pogledaj u ducanima izlozene televizore dok rade i usporedi kvalitetu slike. Svatko voli drukciju sliku pa nekome odgovaraju jake boje, a nekome jace osvijetljenje. Najbolje da sama vidis koji TV ti se cini da ima najbolju sliku pa njega uzmi. A prije toga malo potrazi na netu opcenito o HD televizorima i njihovim mogucnostima tek da znas sto sve mogu ili trebaju imati. Ovaj LG koji ti je Provjeren naveo ima dobre specifikacije i kut gledanja (178o, sto veci broj, odnosno sto blizi 180, to je manje odstupanje kod gledanja programa iskosa) mada se eto meni kod LG-a  ne svidja slika, no mozda tebi bude bas super :), to je subjektivno i ovisi od covjeka do covjeka.

15 godina
neaktivan
Lcd do 2500kn

Nemoj slučajno birati TVe gledajući izložene modele s bog zna kakvim postavkama i osvjetljenjem kakvo je u prostorijama trgovina.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lcd do 2500kn

Ovaj model mi je zapeo za oko:

http://lcd.hr/lcd/toshiba-lcd-tv-32lv733g/

Imali ga tko???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Lcd do 2500kn

Slabo ti se kod nas kupuje Toshiba.

Teško ćeš naći na forumu nekog s tim TV-om.

Kod nas su ti Samsung, LG i i Philips kao među autima ( u nas) Wolksvagen, Opel i Fiat--drugi auti ne postoje {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 20:08 (Provjeren).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Provjeren kaže...
huskybucka kaže...

Sve ti je tu što trebaš.

A ne, nisu pouzdani !!??  Svi LG eksplodiraju ako ih duže gledaš{#}

Bože moj, danas je tehnologija izrade LCD-a toliko napredovala da su svi ti LCD televizori podjednake "izdržljivosti".

Panasonic ima nešto kvalitetniju sliku, kontrast, crnu boju bolju, ali je i skup kao Svetog Petra kajgana{#}

Imaš i vrhunske Philips modele za tu cijenu i s performansama kao i ovaj LG.

Zašto baš kajgana, to me uvijek zanimalo? {#}

14 godina
protjeran
Hudson kaže...
Zašto baš kajgana, to me uvijek zanimalo? {#}

KLIKNI na smajlić  --- {#}

14 godina
neaktivan
Lcd do 2500kn

Procitala sam na jednom forumu lose o toj toshibi tako da ispada iz igre.

Zasada, iako iznad moga budzeta najzanimljiviji mi je samsung le32d550, samo cekam iskustva nekoga tko ga ima {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
tutanjkamen kaže...

Tesko ces naci Full HD TV tolike dijagonale a poznatog proizvodjaca po toj cijeni.

Vidim da ima raznih Elit, Quadro i nekiih shuc-much TV-a po toj cijeni ali Sony, Samsung, Panasonic itd nisam vidio. Pazi kod kupovine da se ne zeznes i ne uzmes HD Ready TV jer ima nisku rezoluciju i slika ce ti ocajno izgledati na njemu a da ne velim da ce ti slova (kad spojis PC) biti ogromna

LOL!!!

bang of the year!!

ajd pojasni ovo!!!

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
14 godina
neaktivan
Lcd do 2500kn

Danas bi trebala kupiti samsung le32d550{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan