LCD diplay za gledanje TV-a

poruka: 7
|
čitano: 1.181
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Nisam siguran da li postoji ovo što namjeravam koristiti. Pošto imam MAX-tv, nije mi potreban TV prijemnik, nego nekakav displej kojeg ću spojiti na MAX-tv prijemnik i gledati na njemu.

Za zahvalu klikni na Hvala
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2015 20:04 (ivo454).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: LCD diplay za gledanje TV-a

Postoji - monitor.

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
16 godina

Monitor veličine od 40", treba da ima HDMI priključak. Ima li nešto jednostavnije od monitora. Susjed ima nekakav panel, koji visi kao kino platno, na kojeg je spojen kabel, a slika od TV-a je na njemu. Gledaju utakmicu vani u vrtu. To mi ipak izgleda veće, od 40".

Za zahvalu klikni na Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Neznam ja što tvoj susjed ima...

Ako je LCD onda je monitor, ako je LED onda je možda LED reklamni display...

Jednostavnije od monitora, a da je slika dobra? Ne.

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
10 godina
odjavljen

I pazi da ti monitor (ako se odlučiš za takvo rješenje) podržava 50 Hz frekvenciju osvježavanja zaslona. Može i 100, 150 i svi višekratnici broja 50 (ali takvi su ti monitori s velikim frekvencijama osvježavanja vjerojatno preskupi), ali ne može 60 ni njegovi višekratnici. Mislim, može ako si spreman na sliku koja nije fluidna.

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
ivo454 kaže...

Monitor veličine od 40", treba da ima HDMI priključak. Ima li nešto jednostavnije od monitora. Susjed ima nekakav panel, koji visi kao kino platno, na kojeg je spojen kabel, a slika od TV-a je na njemu. Gledaju utakmicu vani u vrtu. To mi ipak izgleda veće, od 40".

To sto susjed ima mi liči na  projektor na koji je spojen izvor TV signala i prikazuje ga na velikom platnu .

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 18:55 (error_666).
10 godina
odjavljen
error_666 kaže...

To sto susjed ima mi liči na  projektor na koji je spojen izvor TV signala i prikazuje ga na velikom platnu .

Moglo bi se to dosta slabo vidjeti, pogotovo ako se gledaju utakmice danju.

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice