Imam neki Quadro LCD, nije bitno, no taj ekran mi je veći od laptopa pa bih htjela spojiti LCD s lapom da dobim veći ekran! Koji kabel trebam. Znam da bi trebala reći koje utore imam no ne znam kako se pojedini zove, help!
Pozz
Imam neki Quadro LCD, nije bitno, no taj ekran mi je veći od laptopa pa bih htjela spojiti LCD s lapom da dobim veći ekran! Koji kabel trebam. Znam da bi trebala reći koje utore imam no ne znam kako se pojedini zove, help!
Pozz
daj nam onda točnu oznaku TV-a pa čemo vidjeti na netu šta ima od ulaza
Jednostavno zanci posto je LCD televizija je novija tako da treba imati S-video i to je to sta moras kupit odes u neki ducan kazes da ti treba sta ja zna cca 2 m S-video kabla das 25 kn spojis stisnes ALT+F5 i to je to. Barem je tako u mom slucaju samo sta je moja telka starija pa sam moro kupovat scart sa s-videom.
BTW imas u novom Bugu je netko postavio pitanje, i pise odgovor tamo.
pa ako je novija po tvome onda bi trebala imati VGA ulaz
Pozz
pa ja imam na laptopu dvi preko konektora koji sam dobio uz grafu dvi to hdmi spojim i radu usto sam prodao sa svideo i radi samo kad spojiš treba ići u contol panel i stavit multiple display i onda slika dođe
Ovak, onda koliko sam skužila (i pogledala kod sebe) na lapu imam taj vga, no LCD-u imam scart (jel sam dobro rekla, to je onaj di se playstation priključi...)
Ovak, onda koliko sam skužila (i pogledala kod sebe) na lapu imam taj vga, no LCD-u imam scart (jel sam dobro rekla, to je onaj di se playstation priključi...)
bome sam ja sa svojima imao teških problema oko prebacivanja slike na TV. mislim da bi s ovim kabelima što je kompotko preporučio trebalo sve raditi bez problema
nemaš vga ulaz na tv-u. treba ti s-video kabel i to bi trebalo raditi
s-video? kaj ja na lapu to imam... i na lcd-u? nisam to vidjela kad sam gledala...
Imaš s-video na laptopu, a možda je čak i kabel došao sa njime.
Ako nije dobavljiv je u skoro svim dućanima.
A kak taj s-video prištekat na lcd, kak završava. Ja na lcd-u imam onaj s 3 boje, scart i to je to
A kak taj s-video prištekat na lcd, kak završava. Ja na lcd-u imam onaj s 3 boje, scart i to je to