Koji lcd

poruka: 6
|
čitano: 2.496
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Koji lcd

eto planiram kupiti televizor u bliskoj buducnosti i sada me zanima vas savjet... soba u kojoj bi se nalazio lcd nije velik pa mi zato ne treba nista veliko, ali takoder mi stari ima problema sa vidom pa bi bilo preporucljivo da je malo veci ( zbog teletexa i ostalog).... lcd da je neka srednja klasa da nije nesto preskuppo a sad da nije neki skart xD

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RE: Koji lcd
Imsovcanin kaže...

eto planiram kupiti televizor u bliskoj buducnosti i sada me zanima vas savjet... soba u kojoj bi se nalazio lcd nije velik pa mi zato ne treba nista veliko, ali takoder mi stari ima problema sa vidom pa bi bilo preporucljivo da je malo veci ( zbog teletexa i ostalog).... lcd da je neka srednja klasa da nije nesto preskuppo a sad da nije neki skart xD

Najbolji je neki grundigov,ti su odlični imam ja takav jedan već skoro 3 godine

BOLDOG ÚJ ÉVET
15 godina
neaktivan
Koji lcd

Kolko novaca otprilike misliš dati za lcd, jel mora biti fullHD.

EDIT

Evo jedan je čovjek već otvorio temu koji televizor do 4300kn pa ako misliš toliko novaca dati za televizor pogledaj šta tu ljudi kažu.KLIK

visit http://www.youtube.com/user/zoja26pro?feature=mhum
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 16:31 (zOjA26).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji lcd

pa reko sam da bi televizor trebo biti neka sranja klasa... pa sad bilo bi bolje da  ima sto vise mogucnosti 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

pa reko sam da bi televizor trebo biti neka sranja klasa... pa sad bilo bi bolje da  ima sto vise mogucnosti 

Pretpostavljam da si mislio srednja a ne sranje klasa{#}. Evo mislim da ovako nešto spada pod srednju klasu KLIK. Mislim da je za te novce odličan televizor.

visit http://www.youtube.com/user/zoja26pro?feature=mhum
17 godina
neaktivan

Nije loš Samsung, ali valja ga usporediti sa LG-om.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice