eto planiram kupiti televizor u bliskoj buducnosti i sada me zanima vas savjet... soba u kojoj bi se nalazio lcd nije velik pa mi zato ne treba nista veliko, ali takoder mi stari ima problema sa vidom pa bi bilo preporucljivo da je malo veci ( zbog teletexa i ostalog).... lcd da je neka srednja klasa da nije nesto preskuppo a sad da nije neki skart xD
Koji lcd
- poruka: 6
- |
- čitano: 2.496
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
eto planiram kupiti televizor u bliskoj buducnosti i sada me zanima vas savjet... soba u kojoj bi se nalazio lcd nije velik pa mi zato ne treba nista veliko, ali takoder mi stari ima problema sa vidom pa bi bilo preporucljivo da je malo veci ( zbog teletexa i ostalog).... lcd da je neka srednja klasa da nije nesto preskuppo a sad da nije neki skart xD
Najbolji je neki grundigov,ti su odlični imam ja takav jedan već skoro 3 godine
Kolko novaca otprilike misliš dati za lcd, jel mora biti fullHD.
EDIT
Evo jedan je čovjek već otvorio temu koji televizor do 4300kn pa ako misliš toliko novaca dati za televizor pogledaj šta tu ljudi kažu.KLIK
pa reko sam da bi televizor trebo biti neka sranja klasa... pa sad bilo bi bolje da ima sto vise mogucnosti
pa reko sam da bi televizor trebo biti neka sranja klasa... pa sad bilo bi bolje da ima sto vise mogucnosti
Pretpostavljam da si mislio srednja a ne sranje klasa. Evo mislim da ovako nešto spada pod srednju klasu KLIK. Mislim da je za te novce odličan televizor.
Nije loš Samsung, ali valja ga usporediti sa LG-om.