Evo frend je kupio novi lc LG i na njemu ima HDMI prikljucak al ima gt 8600 grafu a ona ima onaj neki cudni prikljucak a on oce spojit u tv s HDMI kako to spojit ima ko kakvu ideju koji kabal uzet ili sta
Kako spojit lcd i komp
- poruka: 18
- |
- čitano: 5.515
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajde jel zna netko
Znam ja. Imo je i moj ujak sličan problem, pa je jednostavno kupio HDMI to DVI kabel, a zvuk je jednostavno povezao sa posebnim kablom :D
Evo frend je kupio novi lc LG i na njemu ima HDMI prikljucak al ima gt 8600 grafu a ona ima onaj neki cudni prikljucak a on oce spojit u tv s HDMI kako to spojit ima ko kakvu ideju koji kabal uzet ili sta
http://www.connectivity.avocent.com/images/products/emerge/mpx1000hd/avocent-dvi-hdmi-adapter-lg.jpg
Eto vidiš, usput jojoi hvala kaj stavljaš link da se osobno uvijeri
sta da kazem onda u trgovini sta mi treba, kabal hdmi to dvi ??
Nemoraš ni kabel tražit, samo pravu utičnicu, kao što ti je jojo pokazao. A možeš i kabel, i da to tražiš :D
Nemoraš ni kabel tražit, samo pravu utičnicu, kao što ti je jojo pokazao. A možeš i kabel, i da to tražiš :D
da ali on nema ni kabel ni nis sad bi tek trebao kupit
Pa neka kupi kabel. Čas posla. NEkužim u čem je problem. Možeš onda detalnije objasnit ?
Pa neka kupi kabel. Čas posla. NEkužim u čem je problem. Možeš onda detalnije objasnit ?
ma nis shvatio sam.. samo mi treba hdmi to dvi kabel a sad mogu uzet samo hdmi i onda taj produzetak odnosno adapter za dvi.
Da upravo to :D. Kad probaš javi nam kak je bilo.
da ali on nema ni kabel ni nis sad bi tek trebao kupit
znaci kupis converter dvi to hdmi, ako nemaju converter onda kupis dvi to hdmi kabel
ali mislin da je bolje da uzmes kabel dvi - hdmi da nemoras sa converterom kupovat jos i hdmi kabel.
pogledaj ovo
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=2006&id_artikl=200.600.113
upisi u links trazilicu "dvi - hdmi" ili "hdmi - dvi" i dobit ces dosta toga.
imaš tih kabela kupiti i u mercatora i interspara
Da upravo to :D. Kad probaš javi nam kak je bilo.
evo kupili u hg-u hdmi-dvi kabel 2metra 180 kn -_-.. sve radi super.. hvala svima koji su pomogli
Nemaš beda. Kad imaš problema sam pošalji PP :D
Pozdrav,iman problem sa zvukom na lcd.spojio sam laptop sa philips lcd sa hdmi kabelom i slika je savrsena jedini problem je sto nema zvuka na tv nego samo na laptopu i prebacim u sound options na Nvdia Hdmi output i isto nema zvuka ako ima ko kakvu ideju neka je podjeli fala......
Mislim da za zvuk moraš spojiti još jedan običan audio kabel, jer hdmi 1.3 prenosi samo sliku...google je zakon, malo proguglaj
Pozdrav,iman problem sa zvukom na lcd.spojio sam laptop sa philips lcd sa hdmi kabelom i slika je savrsena jedini problem je sto nema zvuka na tv nego samo na laptopu i prebacim u sound options na Nvdia Hdmi output i isto nema zvuka ako ima ko kakvu ideju neka je podjeli fala......
-koja vrsta priključka na laptopu? DSUB/DVI/HDMI
- nVidia je tek nedavno ubacila podršku za audio, moguće je da nema uopće spojen audio kroz HDMI/DVI. Na normalnom računalu bi bio dodatni kabel s MBO na VGA, u laptopu ako nije tako napravljeno, nema pomoći.