Tablet i auto

poruka: 3
|
čitano: 2.761
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
[Procjena] Tablet i auto

Zdravo svima, mozete li mi objasniti kako prikljuciti tablet u auto da radi preko stika na auto radiu kao dvd plazer tj da se mogu gledati spotovi i ujedno cuti zvuk?

0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: [Procjena] Tablet i auto
Meli86 kaže...

Zdravo svima, mozete li mi objasniti kako prikljuciti tablet u auto da radi preko stika na auto radiu kao dvd plazer tj da se mogu gledati spotovi i ujedno cuti zvuk?

Huh..

Koji je tablet?

• Ja mislim da bi ovako trebalo raditi.:

Kupiš si OTG kabal ili adapter i njega ukopčaš u tabet.

Kupiš si produžni USB kabal, jedan dio ukopčaš u radio, adrugi dio u otg kabal.

Ili ako imaš bolji tablet, da imaš USB utor u njemu onda možeš samo da kupiš produžni USB.

Ili si kupiš ovaj kabal - ovako je najlakše

LP!
:) 

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 17:44 (TheMenstalist).
16 godina
Tablet i auto

za pocetak iz vise razloga je jako glupa ideja stavljat tablet da prikazuje spotove u autu 

prvi razlog je sigurnost i preglednost koje gupis tako sto ti tablet odvlaci pozornost i smanjuje vidno polje

drugi je razlog taj sto ljudi ako i gledaju spotove pogledaju ih jedanput i nikad vise

sada da odgovorim na pitanje, ukoliko u autu imas citac usb-a jednostavno spojis usb-om kojeg si dobio sa punjacem od tableta i to je to..

ukoliko u autu nemas citac usb-a (citaj nemas di ustekat usb) kupis si auto transformiter tipa (http://www.links.hr/?naziv=mp3-auto-fm-transmiter-delta-f171-lcd-sd-usb-aux&option=artikl&id_artikl=350.655.010) sa kojim mozes povezat cak i sa 3,5 mm audio kablom na tablet, muzika ce ti svirat a video ce ti bit na tabletu..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice