Zdravo svima, mozete li mi objasniti kako prikljuciti tablet u auto da radi preko stika na auto radiu kao dvd plazer tj da se mogu gledati spotovi i ujedno cuti zvuk?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zdravo svima, mozete li mi objasniti kako prikljuciti tablet u auto da radi preko stika na auto radiu kao dvd plazer tj da se mogu gledati spotovi i ujedno cuti zvuk?
Huh..
Koji je tablet?
- Ja mislim da bi ovako trebalo raditi.:
Kupiš si OTG kabal ili adapter i njega ukopčaš u tabet.
Kupiš si produžni USB kabal, jedan dio ukopčaš u radio, adrugi dio u otg kabal.
Ili ako imaš bolji tablet, da imaš USB utor u njemu onda možeš samo da kupiš produžni USB.
Ili si kupiš ovaj kabal - ovako je najlakše
LP!
:)
za pocetak iz vise razloga je jako glupa ideja stavljat tablet da prikazuje spotove u autu
prvi razlog je sigurnost i preglednost koje gupis tako sto ti tablet odvlaci pozornost i smanjuje vidno polje
drugi je razlog taj sto ljudi ako i gledaju spotove pogledaju ih jedanput i nikad vise
sada da odgovorim na pitanje, ukoliko u autu imas citac usb-a jednostavno spojis usb-om kojeg si dobio sa punjacem od tableta i to je to..
ukoliko u autu nemas citac usb-a (citaj nemas di ustekat usb) kupis si auto transformiter tipa (http://www.links.hr/?naziv=mp3-auto-fm-transmiter-delta-f171-lcd-sd-usb-aux&option=artikl&id_artikl=350.655.010) sa kojim mozes povezat cak i sa 3,5 mm audio kablom na tablet, muzika ce ti svirat a video ce ti bit na tabletu..