Prestigo multipad 7.0 hd

poruka: 7
|
čitano: 2.942
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prestigo multipad 7.0 hd

Upalim ga diže sistem i ništa.Nema reset tipku,jednostavno nemogu ništa.POMOĆ šta da radim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Prestigo multipad 7.0 hd

Imam takoder navedeni tablet, i nemam problema s njim...Kaj si radio da se to desilo? malo vise informacija, si pokusavao root ili stavljat drugi rom, ili nest...malo opsirnije opisi

mozes otici u recovery s volume up/down i power tipkom

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 16:32 (dado16).
16 godina
neaktivan
Prestigo multipad 7.0 hd

Nisam znao da mogu sa plus i minus uči u menije.Pa sam napravio data reset i onda je digao u safe modu i sada sređivam.Nisam ništa posebno napravio sa njime upalio ga ,a on zablokiro na dizanju sistema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Eto nadam se da ce ti radit, ak nest zapne javi
12 godina
neaktivan
Prestigo multipad 7.0 hd

mozes li mi reci rezultat na antutu? Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prestigo multipad 7.0 hd

Malo malo mi izbaci ovu poruku na meniju i moram ga restartirat.Kada to izbaci,skroz ponavlja tu poruku i nemožeš nigdje uči.(Unfortunately,the process com.gogle.process.gapps has stopped.)Kada pritisneš ok i bilo koju aplikaciju ili setings probaš uči on izbaci.(Unfortunately.Google Play services has stopped.)Pa svaki peti dan ga moram restartirat zbog toga.Neznam da ga reklamiram skroz nekih problema s njim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
to je problem do samog androida, probaj ga na tvornicke postavke staviti, ako ga imas rootanog probaj custom rom stavit...al ak imas garanciju mozes uvijek otici u servis da ti pogledaj
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice