Koji tablet da uzmem?
- poruka: 3.727
- |
- čitano: 2.029.108
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sve kirvo skuzio , lol....da vidim sad malo slabiji proc ali ekran veci....mislim da bum onda ipak 8, ta razlika izmedu proc je minimalna...
sve kirvo skuzio , lol....da vidim sad malo slabiji proc ali ekran veci....mislim da bum onda ipak 8, ta razlika izmedu proc je minimalna...
Da, ali moj ima GPU mali 400, dok za ovaj od 8 inca nisam siguran dal ima
My Audio 808DCC 8"
Imam ga već oko mjesec dana i vrlo sam zadovoljan. Sve teče glatko, ima dovoljno memorije, ekran je stvarno dobar, mislim da je za te novce jako dobra kupnja. Platio sam ga u Metrou na akciji 1.200 kn. Prije sam imao noname tablet od 7" kakvi se kod nas prodaju za oko 700 kn i razlika je ooogromna. U brzini, kvaliteti ekrana, trajanju baterije...
Surfanje, čitanje, igranje je puno lakše i jednostavnije na 8" od 7"
Još kad bih znao kako ga rurati...
a taj GPU mali 400 je ? ako moze malo objasnjenje , nisam tolko u tome..
a taj GPU mali 400 je ? ako moze malo objasnjenje , nisam tolko u tome..
to je onda graficki bolje ? tipa za igrice il tak nes? citao par puta pa ne znam jel dobro skuzio,probao isto guglati ali jedino wiki kaze bas nesto o tome.. mislim da mi mozd ipak bolje veci ekran neg to graficko ako je?
to je onda graficki bolje ? tipa za igrice il tak nes? citao par puta pa ne znam jel dobro skuzio,probao isto guglati ali jedino wiki kaze bas nesto o tome.. mislim da mi mozd ipak bolje veci ekran neg to graficko ako je?
Da budem iskren ekran nije bitno veci , vec je drugaciji format i razlike skoro i da nema, dok je po meni puno bolje ici na jaci model jer kasnije nema vise povratka.
trebam preporuku tableta:
- kamera nebitna
-igranje igara nebitno
(potrebno):
-touchscreen je fluidan
-wi fi
-10 inchni
-namjena filmovi/surfanje/pdf
-do 2500kn
Hvala.
evo bas gledam za filmove
8 ima ove foramte : WMV, MPEG-4, H.264, RM, RMVB
dok 7 : H.264 HD, MKV, MP4, MPEG-2, MPEG-4, AVI, RMVB, VOB, WMV
nekak mi se cini da 8 nema ok formate ? mislim kak gledat ako nije mkv ? meni su uglavnom vecina filmova mkv :/ mislim da mozda to veliki minus... nema ni avi, a da cu sad pretvarat u formate koje ima, necu nemam volje ni vremena :/
a i na kraju jos plus za 7 ide sto je bolje vrsta ekrana :TFT LCD vs Backlit LED IPS - IPS "pobjeduje" bar kolko sam zguglao...... ocito ce onda bit 7, vidis te neke detalje uopce ne bi ni gledao da nije doslo do ovoga svea, thx
sam jos pitanje hjesi gledao filmove kak to izgleda i jer se "gubi" slika kad se tablet spusta tj mora bit u istoj poziciji da bude ok slika ? i dal ima nadogradnju da 4.1 ?
i gdje si kupio, ja vidim samo 2 mjesta na nabavi
Narucen Prestigio Dual Core 7", cini mi se kao bestbuy.
Nigdje nemogu naci official specke, tamo pise da ima mHDMI, htio bi se samo uvjeriti :)
Ako ga tko ima neka podijeli iskustva.
Narucen Prestigio Dual Core 7", cini mi se kao bestbuy.
Nigdje nemogu naci official specke, tamo pise da ima mHDMI, htio bi se samo uvjeriti :)
Ako ga tko ima neka podijeli iskustva.
To ti je ovaj tablet:
http://www.prestigio.com/products/Tablet_PC/MultiPad/MultiPad_7.0_PRO_DUO
Službena stranica kaže da ima mHDMI
ako si na ovaj mislio izvoli sve imas detalje Tablet Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo
kolega gore ima,i kolko kaze zadovoljan skroz, sad cu ga i ja u pon nabavit nadam se
Narucen iz Portia, dobra zamjena za PC.
Zvace 1080P video, LED IPS matrica i 8GB memorije.
Podrska za flash memoriju, dual core CPU i 1GB DDRIII radne memorije.
Za 1033HRK ljuti bestbuy.
Da ti budem iskren, pojma nemam.
Vidjeti cemo, ima vjerojatno na Playu program sa tom opcijom.
pa mozda skines player koji to podrzava ? kmplayer ili mozda bsplayer....treba pogledat po netu koji podrzava titlove i mislim da ne bi smjelo bit problema uopce
a ovako s njegovim ugradenim playerom?
to neam pojma,probat jedino zguglat
a ovako s njegovim ugradenim playerom?
Najvjerovatnije ne
ma ja ga tek sutra nabavljam, ako uhvatim vremena ;)
Ovako imam ponesto novca i htio bih kupit tablet
ne razumijem se previse u njih pa trazim pomoc
htio bih uglavno tablet sa android OS, pomogucnosti da je 7 ili 8 inča,
i ostale sitnice poput: bluetooth, GPS, webcam, microSD ,microUSB i ako je moguce hdmi
Ovako imam ponesto novca i htio bih kupit tablet
ne razumijem se previse u njih pa trazim pomoc
htio bih uglavno tablet sa android OS, pomogucnosti da je 7 ili 8 inča,
i ostale sitnice poput: bluetooth, GPS, webcam, microSD ,microUSB i ako je moguce hdmi
1. kolko novaca
2. namjena tableta (surfanje, video, igranje igara...)
3. zaboravi na BT i GPS (barem ove jeftinije verzije)
pa recimo 3000 kn moze se nseto jos dodati
namjera surfanje ,filmovi, igrice....
pa recimo 3000 kn moze se nseto jos dodati
namjera surfanje ,filmovi, igrice....
Ja bi ti toplo preporucio iPad mini. Koristim ga vec 2 dana i stvarno je super, prakticki mi je ptopuno uklonio potrebu za stolnim kompjuterom. Sve radi savrseno, brz je za surfanje, igre i aplikacije su vrhunske, odlican je za filmove i youtube. I k tome je jos lagan, tanak i izgleda odlicno. Btw. 7,9 incni ekran s omjerom stranica 4:3 je savrsena mjera za tablet
Napisao je u prvom postu da želi tablet s Android OS-om.
Moja preporuka ti je ovaj tablet; http://www.comel.hr/asus-nexus-7-1b009a-4136
Na njemu je Android OS 4.1
Ima prednju kameru od 1,2mpx.
Ima veliku rezoluciju 1280x800 s obzirom da je ekran 7 inča.
Odličan nVidijin quad core procesor od 1,3GHz.
Ima čak 32gb unutarnje memorije, ali nema microSD slot.
Ima 1gb RAMa.
Čak ima Bluetooth i GPS + WiFi i microUSB.
Jedino sta nema je hdmi.
Po mom mišljenju trenutno best buy za te novce. Da imam 3 tisuće kuna za tablet sigurno bi kupio ovaj.