Zanima me vase misljenje/iskustva oko slaganja ovoga tj. koje komponente bi preporucili i gdje kod nas ima kucista lijepih? Zanima me nesto sto nema problema s vrtnjom blu ray filmova, moze se fino snimati (dakle 1-2 TB disk) - 2glava kartica tako da se moze snimat i gledat nesto drugo.
Napomena, sam nemam nikakvih problema sa slaganjem konfiguracije, ali nemam iskustva sto je dovoljno za HTPC i najtezi mi je izbor kucista (te gdje uopce trazit), tv-capture i zvucne kartice buduci da zainteresirane osobe zele 5.1 ili cak 7.1 sorround, a osobno nema iskustava sa zvucnim karticama koje nisu onboard
Takodjer volio bih savjet oko software-a, dakle OS + software za gledanje/snimanje itd da sve to bude pristojno slozeno
Daljinski se naravno podrazumijeva (jedan koji pokrece sve) i da to vise lici na komponentu ispod TV-a kao zamjena za video/DVD player nego na racunalo, dakle opcija mis + tastatura ili 5 daljinaca odpadaju u startu (mis i tastatura se uvijek mogu prikopcat, naravno, ali da nisu nuzne i da ih nema tamo jer ih ne zele ispod tv-a gledat stalno)
Ako se nekome da moze dati kompletan prijedlog sto i gdje kupit, kako sastavit, popis komponenti i softwarea sa cijenama.
Unaprijed hvala!