Kaj mislitie o ovom_

poruka: 25
|
čitano: 4.759
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kaj mislitie o ovom_

Možete mi reć dal ova konfiguracija može pokrenuto nove igre tipa prototype, cod6, devil may cry....

Matična ploča

MBO socket AM3 Gigabyte

Procesor

CPU AMD AthlonII X2 250, 3.0 GHz, socket AM3, Cache 2MB, BOX

HDD500 Gb Western Digital Caviar Blue , 7.200okr/min 16MB, SATA II/300Memorija

DDR2-800, 2GB, CL5 (128Mx8), 240pin

Optički pogon

DVD+/-RW Dual Layer

Grafička kartica

ATI Radeon HD5450, MSI, 1 GB, DDR5, DVI, HDMI

Mrežna kartica10/100/1000 Mbps LAN

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Kaj mislitie o ovom_

može pokrenuti, al na nižim detaljima ili rezoluciji...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 10:13 (XXX-Man).
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kaj mislitie o ovom_

ma ici ce bez problema....  osobno sam te igre igrao i na slabijem racunalu od navedenog na full....

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Kaj mislitie o ovom_
dadododo kaže...

ma ici ce bez problema....  osobno sam te igre igrao i na slabijem racunalu od navedenog na full....

i ja isto, ali ne na velikoj rezoluciji...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

ma daj nemas pojma , ako neznas nemoj ni komentirat, moci ces igrat sve igre novije bez problema i sve skoro na full

16 godina
neaktivan
Kaj mislitie o ovom_

Ja se bas s vama ne slazem....na full nece sigurno ici i to novije igre,nema sanse....5450 je low kartica i proc takoder.

Model fashion guru.
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kaj mislitie o ovom_

Znači ti to teorijski a oni su isprobali? Ili si i ti isprobao na slabijem računalu? Ja osobno vjerujem kolegama koji su to isprobali na slabijim računalima i kažu da radi...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kaj mislitie o ovom_

pa vjeruj kome oces ali to je low komp i nemozes novije igre na full

Model fashion guru.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kaj mislitie o ovom_

oke mada on nije ni tražio na high nego je pitao da može pokrenuti... ja bi stavio malo bolji procesor ako je amd onda x3 ili x4, a intel core quad ili neki jači i5

a grafička mi se čini pristojna po specifikacijama, ali je nisam probao pa ne mogu reći...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kaj mislitie o ovom_

Ja na hp pavilion dv 6 2120 em igram mw 2 mez štekanja na puno rezoluciji ekrana, isto tako i dirt 2, prototyp, i ostale .. jedino gta 4 radi na 15 fps-a al zaboli me za gta..

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

oke mada on nije ni tražio na high nego je pitao da može pokrenuti... ja bi stavio malo bolji procesor ako je amd onda x3 ili x4, a intel core quad ili neki jači i5

a grafička mi se čini pristojna po specifikacijama, ali je nisam probao pa ne mogu reći...

pa nemoj bit smjesan...grafa je low,nije za igranje.gledaj ovo samo i bit ce ti jasno.

Model fashion guru.
16 godina
neaktivan
Kaj mislitie o ovom_

oke neznam za grafičku nisam imao i nisam probao raditi s njom tako da...

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
xDinichx kaže...

Znači ti to teorijski a oni su isprobali? Ili si i ti isprobao na slabijem računalu? Ja osobno vjerujem kolegama koji su to isprobali na slabijim računalima i kažu da radi...

ja sam isprobao na identičnoj konfiguraciji kod frenda, samo ima drugu matičnu i kad ima sve na full na 22'' monitoru u igrama ima oko 15 fps, a s tim se nemože igrat...kad stavi niže postavke ide bez problema...a ta grafička je najslabiji dio konfiguracije...

15 godina
protjeran
Kaj mislitie o ovom_

uzmi drugu grafu

xDDD

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kaj mislitie o ovom_

to je u kompletu, a nisam ni mislio na full rezoluciji igrat. Al, ono igrat će, ipak je 1GB. Mislim ak nije ta graf za igre za kaj je onda, za wordpad??? Naravno u low ili medium...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kaj mislitie o ovom_

Možeš igrat CoD6 na full s tom konfom 100%

Za ostalo neznam

Neznam šta da napišem :)
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
multi kaže...

to je u kompletu, a nisam ni mislio na full rezoluciji igrat. Al, ono igrat će, ipak je 1GB. Mislim ak nije ta graf za igre za kaj je onda, za wordpad??? Naravno u low ili medium...

kolika je cijena toga?vjerujem da se bolje da sloziti

i gle vec po 100-ti pu GRAFICKA NEVALJA i igrat ces novije igre na low i na low rezi i nema veze sto je 1GB to je tak marketinski trik da varaju takve kao sto si ti.

@cerina15

da a fps ce bit 15

evo ovo pogledajte malo

http://www.hexus.net/content/item.php?item=22120&page=6

Model fashion guru.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 10:28 (luka_cro).
16 godina
neaktivan
multi kaže...

za tetris 3D ti je ta grafa

grafa je šit pomiri se s tim

reci ti radije kolko mislis potrosit na konfu pa da se nesto slozi

EDIT:takve slabe grafe se kupuju jedino ako se nema integrirana na matičnoj

radije kupi ati 4670

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 10:34 (xnight_hunterx).
16 godina
neaktivan
Svakako ako misliš igrati igre kupi neku drugu grafičku.ova tvoja je namjenjena za htpc računala,što znači da nije za igru.
16 godina
Kaj mislitie o ovom_

šitna grafička.

EDIT : Konfa do 3.2k.

AMD Athlon II x3 435 2.9 GHz

2GB 1333MHz Corsair RAM

Palit GTS250 512MB

500GB Seagate HDD

450W Thermaltake LitePower PSU

DVD Pisač LG

Gigabyte GZ-X6 Kućište

Asrock M3A UCC (AMD 480X Chipset)

3.193Kn u Protisu.

http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 15:37 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
shad1eh kaže...
XXX-Man kaže...

ma daj nemas pojma , ako neznas nemoj ni komentirat, moci ces igrat sve igre novije bez problema i sve skoro na full

aj nemaš pojma u životu...HD 5450 ja najslabija kartica na tržištu..de ti nama reci koliko ti para moš dati pa da ti mi složimo konfu...

15 godina
neaktivan
Kaj mislitie o ovom_

Pa racunaj da je 3k kn jer toliko dode konfa koju je stavio

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kaj mislitie o ovom_

Dobro, al dajte mi sa pomozite odlučit između ova dva;

znači prvi, sa 

http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=113003&kateg=2911

ili drugi

http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=113004&kateg=2911

Jednostavno, nemam više para, a nikakvu on.line trgovinu ne želim, ja sam od onih koji dođu s parama i žele otić s robom iz dućana. A ne neko čekanje...

I molio bih fakat dobre savjete, a ne neke tipa kupi si ovo. Naglasak imam para samo za ovo.

I na kojoj rezoluciji bi igrali novije igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
multi kaže...

Dobro, al dajte mi sa pomozite odlučit između ova dva;

znači prvi, sa 

http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=113003&kateg=2911

ili drugi

http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=113004&kateg=2911

Jednostavno, nemam više para, a nikakvu on.line trgovinu ne želim, ja sam od onih koji dođu s parama i žele otić s robom iz dućana. A ne neko čekanje...

I molio bih fakat dobre savjete, a ne neke tipa kupi si ovo. Naglasak imam para samo za ovo.

I na kojoj rezoluciji bi igrali novije igre?

od ta 2 ja bi uzeo amd verziju iako je maticna slaba ostalo jos moze proci...  ali mislim da za 3k kuna mos po komponentama mozda i bolje proci ....

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice